Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Egy linket sem lehet elérni

43pbwjg8s

Ha mnden jól megy, és sikerül szereznem egy külső USB-s winyót valahonnan, a jövő héten elindítom az FTP szerveremet. (Tipp valamikinek valami olcsóbbra?)
Ha nem oldódik meg a dolog, akkor oda felteszem azokat a könyveket is ami már Keri-nél van.
Onnantól kezdve pedig bővítem az újakkal.

Rinaldo

#841;#844;#845;#850

keri

Próbáljátok meg ezt az FTP címet, ha ezzel sem megy akkor feladom:
magyarcnc.homeftp.net

000000000

Gondolom nekem írtad... használd a válasz gombot, így egyértelműbb!

Rinaldo

Igen...akkor véletlenül lemaradt.

8uup9xs82

Szia KisKZ!

Irtam egy mailt a tarhellyel kapcsolatban.  

Udv: D

Rinaldo

Karácsony Sándor

Hogyan kell .mert nekem nem műxik ..köszi!

Karácsony Sándor

Hogyan kell .mert nekem nem műxik ..köszi!

keri

Valamilyen FTP kezelőbe beírod, (pl totalcommander) és már tölthetsz is. 2Megás az uplink szóval elég gyors lehetne ha a szolgáltatók nem utálnák egymást.

de ha böngészőbe beírod hogy ftp:// (ide a megadott cím az is megjeleníti, csak az macerásabb.

Jelszó nem kell csak üss egy entert ha kéri.

000000000

host not found :((

keri

Elírhattad....
ftp://magyarcnc.homeftp.net/" TARGET=_fnew>Próbáld meg ezt

Karácsony Sándor

000000000

Copy-paste volt. Most kipróbáltam a linket (firefox) azt mondja 425 Error Can't open data connection.