Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Szia Dudkin!
Vettem és ment is válasz.
Keresd Keri-t!
Nála ott van az egész anyag és még csak incs is messze Tőled.

Köszönjük!

keri

21-es porton kommunikál az FTP, ha tűzfalon vagy valami biztonsági szoftveren le van tiltva akkor csinálhat ilyet még.

Nálam itt minden korrektnek tűnik, de másik internet kapcsolat híján nem tudom 100%-ra lepróbálni, és eddig nem is nagyon csináltam ilyet hogy biztosra merjem állítani hogy nálad van a hiba.

keri

Mondasz egy címet és elviszem. Ha gyorsan válaszolsz 40percen belül ott vagyok...aztán megyek le építgetni a gépemet :)

8uup9xs82

megkaptam, irtam, az ugy halad.

Udv: D

keri

richteres címem nem él, szocimotoros.hu-ra végződik, az eleje ugyan az.

Szalai György

http://urobotics.urology.jhu.edu/projects/BW/" TARGET=_fnew>Golyós csiga áttétel, nekem még újdonság.

43pbwjg8s

közben tegnap összetettem az uj routert egy 250 GB-os külső Vinyóval.
Torrent, FTP letöltés már megy rajta.
Most még azt kell kitalálnom, hogy hogyan tudok rajta FTP-szervert indítani.
Egyáltalán, tudok-e, ha nincxs fix IP-m a szolgáltató felől. MOndjuk gyakorlatilag, aramszünetet kivéve soha nem kapcsolom le, így elméletileg igen hosszú ideig azonos az IP-m.
Legalábbis igy gondolom.

Vélemények? Ötletek?

43pbwjg8s

jah!
A ROUTER típusa ASUS WL-500W.

keri

Nem kell ahhoz kikapcsolni, menet közben is tudnak IP-t váltani. Mondjuk nekem azóta még nem változott hogy beállítottam az FTP-t

Csak azt nem értem hogy a normál esetben 2Megás feltöltési sebességemből miért csak 4k-val megy a torrent...az FTP-t nem tudom mert a windows FTP szervere még azt sem közli velem hogy csatlakozik e valaki az FTP-re.

43pbwjg8s

közben (Hála MoparMan-nak) ez a része, vagyis az IP és az állandó név, megoldódott.
Még van némi kérdéses beállítás a könyvtárakhoz, de remélem ma megoldom.
Onnantól lehet jelenkezni accountért.
De majd szólok ha minden ok.
Igy éjjel nappal futni fog, bárki számára akit beregelek.
A sebesség még kérdéses, de majd kialakul, hogymit tud. Elméletileg feltölteni 12Mb-tel lehet, le pedig 2Mb-tel.
De ez csak elmélet.

000000000

Keri, ma egy másik FTP-t sikerült elérnem, de a Tiédet azóta sem.

keri

még szerencse, mivel nem vagyok otthon nincs bekapcsolva a gép :)

keri

6 fele hazaér feleségem, bekapcsolja a gépet és akkor le tudom teszteni a munkahelyemről...de reméljük ez a routeres FTP jó lesz, mert az tényleg tud folyamatosan menni.

Holnap meg elviszem őőő már nem tudom kinek a DVD-ket ő is felrakja, szóval dúskálni fogtok az elérhetőségben.

43pbwjg8s

s7manbs8

Nekem meg ASUS WL-500G Premium-om van, milyen érdekes egybeesés.