Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

bicme92us

Szuper a link! Nekem különösen tetszik a lineáris vezeték. Olyan tipusu fióksínből van kialakítva amelynek a fényképét felraktam a felh. mapp. rekalaca mappába.Kiváló az egész ötlet.

svejk

Még az nem tiszta hogy a hátsó henger huzza rá a következő gipszréteget?
Ahol a motorblokkot csinálja ott az egész gipsz tálca mozog fel-le? mert ugye a végén kiemeli

az erededi patronok ugye tudnak akár 600 dpi is és az eredeti festék is vízbázisú tehát működhet sima (célszerűen desztillált) vízzel csak a felbontást a gipsz kapilláris tulajtonságai korlátozzák

4um5b65d

Látszik a video-n, hogy két paletta van ami külön mozog. Az elsőt lesűlyeszti , a hátsót felemeli. A hátsó a gipsz tároló rekesz. A felemelt palettáról a görgő áttolja és rásimítja a gipszet az elsőre.

bicme92us

Én is ezt vettem észre. A második videó elején látszik is a finom mozgás.

svejk

PSoft

Jártatok már itt?
Sok info a MINEBA-tól.

http://www.eminebea.com/usa/eMinebea?Transaction=catalog_CatalogHome" TARGET=_fnew>MINEBA

43pbwjg8s

Ezért kérdeztem anno a teljes Z asztal emeléséről.
A legtöbb 3D printer ezt az elvet használja fel, csupán persze ott letisztultabb a design a mechanika, az elektronika, és a használt anyagok másak, de egy az egyben ez az elv.
A patron tényleg az eredeti nyomtatópartron szokott lenni, csupán a tinta más.

43pbwjg8s

Egyébként itt fogok a kezemben éppen kettő 3D printerrel készített alkatrészt.
Az egyik a videón látható technológiát alkalmazva készült, a másik pedig az Attiláék (prototype Kft) által használt technológiával készült.
Bizony el kell ismeni, hogy a videón látható technológiával (még ha az már egy futó cég gyári gépével, tehát nem hobby szinten) készült, és a speciláis műanyagokat alkalmazó, azokat "kisprickoló", majd UV fényel kikeményítő eszközökkel készült alkatrészek között óriási a minőségi különbség.
Sajnos nem ennek a technológiának a javára.

Sys_m

Sziasztok!

Cnc hímzés megoldás:

http://130.94.182.150/robophot.jpg" border=0>

http://130.94.182.150/embroidr.htm" TARGET=_fnew>Link >>

Sys_m

Sys_m

Sziasztok!

A SprutCam-ot ismeritek? Valaki próbálta már?
Itt van hozzá egy mach postprocesszoro:
http://www.download.sprut.ca/temp/Mach_.spp" TARGET=_fnew>SprutCam Postprocessor

Sys_m

fs9s63xkf

Én régebben használtam, de sajnos szerintem, mint sok más program is, ez is kezd egyre rosszabb lenni.  
Ettől függetlenül még mindig egy nagyon jól használható "kis" program, viszonylag egyszerű és elég sok mindent tud. Szerintem a Demo verziót megéri kipróbálni. És a Mach3-al is jól együttműködik.

Üdv.:  
Tibor Zoltán

bmejdz9nu

Nemhogy a Cut2D és VCarve topikban osztanád a tippeket :) Arra vártam...:)

fs9s63xkf

Ha kérdés van, akkor szívesen válaszolok, ha tudok persze. De egyébként azok annyira jó progik, hogy nincs szükség támogatásra, mert minden ott van ahol kell, minden érthető és minden jól működik... :)
Persze Te rögtön találtál egy "hibát".. No Comment...

Egyébként meg, merek én itt mostanában valamit is írni, vagy nem hiszik el, nem foglalkoznak vele mert fiatal vagyok, vagy moderálják (jogosan!)?! Bezzeg a régi szép időkben :)

000000000

gratula!!!:))))

Szalai György