Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

MoparMan

máris 270 kattintás volt a topikon... :)

99cwyhfhj

No, letöltöttem hamar én is. Pár vonal húzás... -azóta pedig azt keresem, hol lehetne megfordítani az egérgörgő kicsinyítés-nagyítás funkcióját, mert pl. a megszokott cad-hez képest fordítva müxik. Tök béna vagyok miatta.
Az authentication hiba nálam is előjött, de a böngésző és pár alkalmazás bezárása után elindult.

99cwyhfhj

Ja és majd elfelejtem, -János, köszönjük a topikot!

000000000

Jó hogy írtad. Nehogy esetleg majd kevésnek tűnő beírás miatt abbahagyja a publikálást.

2vkx6unz

Nem tudom mi volt az oka pontosan, de a support oldalon fellelhető leírásból csak az a lépés segített, hogy az \AppData\Local\Autodesk\Web Services mappából a LoginState.xml-t töröltem. Utána újraíndítás után ismét be kellett jelentkezni és újra működdik. Korábban eddig nem jutott el.

Hátha ez segít másnak is ha ilyen problémája lesz.

p75e6i8vg

Ne köszönd :)
Ha lesznek érdeklődők, használók, fennmarad a topik. Ha nem, nem.

Jobb felül a nevedre kattintva Preferences > General > Reverse Zoom Direction -t pipáld be.
(alulról a harmadik checkbox nálam)

p75e6i8vg

Sajnos eddig azt próbálgattam legkevésbé.
Én főleg a modellezés-szerszámpálya generálás miatt vágtam bele.

Itt egy video, kattintgass bele, csak hogy kb mire számíthatsz.

99cwyhfhj

[#eljen] -sose találtam volna meg... -köszi, így már OK.

000000000

Köszönöm! Megnézem, kimazsolázom.

Arra keresek megoldást, amikor be szkennelek 3D ben egy embert, elvesznek az apró részletek. Ezek visszaállítására nem találtam megfelelő és egyszerű megoldást.
Valamint a szkennelési hibák hatékony, egyszerű javítására.

3ztiz2p39

Melyik 64 bites az ajánlott?
Win7 oké?

p75e6i8vg

Szerintem erre a problémára a hatékony megoldás egy újabb, jobb felbontású 3D szkenner vásárlása :D
Az elveszett részleteket csak a helyszinelőkben adja vissza számítógépes program...

Egyébként a Fusion nem nagyon szeret Mesh modellekkel dolgozni.
STL-t beimportálja, de csak bizonyos számú háromszögig. Ha sikerül is neki, eléggé belassul.
Erre talán jobb a Meshmixer progi.

Nemrég én is beleszaladtam ebbe. Viszont mivel a STEP fájlokat szépen megeszi, ezzel a módszerrel átkonvertáltam az STL-t STEP-be

p75e6i8vg

Nekem az van, mással még nem próbáltam, de nem hinném, hogy nagy különbség lenne.

3ztiz2p39

Még nem töltöttem le, most telepszik a win7 egy notira.
Offline telepíthető ez a Fusion?

p75e6i8vg

Nem, azt hiszem kell neki internetkapcsolat.

Illetve érdekes módon nálam indításonként is változik, hogy megy-e offline - néha jön egy popup ha nem tud kapcsolódni.
Ha van netkapcsolata és talál frissítést, letölti.

2vkx6unz

Biztosan kell neki internet kapcsolat.
A működéshez nem feltétlenül, de ha van hálózati kapcsolat akkor próbálkozik. Ha nem sikerül neki akkor esetleg el sem indul ilyenkor törölni kell a korábban leírt állományt és megpróbálni újra.