Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Persze az is lehet, hogy az oszlopos fúrógép főorsója, már nem az igazi, aztán azért vannak a bajok.

nvnshmpmn

Biztos nem egy világhíresség, azért nem túl drága.

4um5b65d

Attól még éppen lehet jó, bár a HSS-CO lehet átverés is.
Ha nincs összehasonlítási alapod akkor sosem jössz rá, hogy nem Kobalt ötvözetű...

nvnshmpmn

Na de hát ha egyszer rá van írva.....?[#vigyor2]

nvnshmpmn

Összehasonlítási alapom természetesen nincs.

nvnshmpmn

Én leginkább a fúrógépbe fogva fogom sorjázásra használni.
Az esztergához meg majd köszörülök egy sorjázót gyorsacélból, mert az még nincs. Csak előbb a köszörűt is meg kell csinálni. Valahogy felszabályzom, mert már az új korongok is ütnek rajta axiálisan.

4um5b65d

Ja, hát ha rá van írva akkor rá van írva.
Egyszer régen kaptam ajándékba egy szabadidő ruci alsót és felsőt....
Asszonták, hogy eredeti bolti Adidas, nem holmi kínai vacak.

Szép-szép, jó-jó, de azt azóta sem értem, hogy miért az van ráírva, hogy Adiads.
Ennek ellenére elnyűhetetlennek mutatkozik.
Az eredeti sem bírná tovább. :)

4um5b65d

Azannyamindenit.
Ma első helyre tette a Turning-ot a Google az esztergálás kulcsszóra.
Még is csak meglett az eredménye a kisebb összegű átutalásomnak. :)
Az mondjuk érdekes, hogy épp tegnap akartam csatlakozni a Google reklám elhelyezős szolgálatához, gondolván majd potyognak a forintok a kasszámba, erre asszonták, hogy az oldal nem vág a profiljukba ilyen téren, jobb szeretik a kereskedelmi oldalakra kitenni a fizetős ügyfeleik hirdetéseit.
Persze tudom én, hogy mi a gond. Nekik kell napi szinten X mennyiségű új kattintás az oldalra. A Turning-on meg csak alig 15 százalék az új, a többi 85 százalék meg a visszatérő "kuncsaft".

nvnshmpmn

Ilyenkor szokták azt mondani, hogy mindenki hozzon magával még egy embert.

000000000

Sziasztok!
Kicsit ciki a kérdés, de mondja már meg nekem valaki, hogy milyen festéket használtok a fémfelület megfeséséhez, hogy a karcolás jól látható legyen (ez általában valamilyen kék festék).Próbáltam már a normál bélyegző festéket, de nem tapad meg a felületen (gondolom az olj miatt). Ha meg nagy nehezen megtapadna, akkor a karcoláskor olyan szakadozott lesz a jelölés vonala......... :(

4um5b65d

Hát én erre vastag alkoholos filcet használok.
Persze csak akkor ha nem fél négyzetmétert kell kékíteni. :)

000000000

Az a baj, hogy számít, ki keresi. Te más dolgokat keresel, mint én - nekem az első oldalon sem szerepel.

vjanos

Jah, nekem sem... :/

4um5b65d

A fene vigye el, pedig hogy megörültem. :)))

000000000

Működik az oldalad !