Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

Nem, de már bánom.
Kivettem a főorsót teljesen. Talán jobb lett volna egyből egy új csapággyal összerakni.

KoLa

Ha "nem tudsz esztergálni" akkor egy sokkal jobb gépen, ami ua-ba kerül, úgy tudtál volna esztergálni mintha , tudnál esztergálni egy E2N-n!
Majd ezt holnap kitárgyaljuk![#law]

4um5b65d

Láttam nemrég egy oldalt, valami Turning.fw....
Szorgalmasan látogasd... :)

Robika37

Üdv !

Sajnos nincs náluk 1,25modul-os kerék , kollégának is kellett volna cserekerék meg nekem is az EAN-hoz.
1;1,5;2... modulos kerekeik vannak csak.

nvnshmpmn

Jó az az oldal. Én is onnan okosodom:)

HJózsi

A festésre azért rábeszélnélek... Atti is bíztat, nem olyan vészes dolog... egy napot megér, más érzés lesz... az esztétika is számít ... jó festékek kaphatók ... ;)

PSoft

"Pécsett lakom, a 40-es éveimet taposom a 45-ös lábammal és az 50-es IQ-mmal. Jobb ha nem szólsz be, mert a karom meg 60-as és most még nem is 70-kedtem nagyon. :)"

Ezek után???
Ki az az elvetemült,aki rá mer klikkelni?:)))

s7manbs8

Az a "Hogyan tanuljunk meg az eszterga nyelvén 24 óra alatt" oldal ? :)

4um5b65d

A depressziósok akik megunták az életüket. :)))

s7manbs8

Láttam már pár malacot, nyulat, de ilyen bakkecskét, mint ami ott látható azon a vezérlő panelen ... :)

4um5b65d

Hát lehet jobb lett volna valami formás női popó, úgy nem annyira fájdalmas a vészgombra pacskolni. :)

s7manbs8

Főleg, ha a gomb nincs is felszerelve ...

svejk

empé13

Szinte pontosan a számtani közepéért, 420-ért.
Most épp szétborítottam, kis TMK:  
-főorsó ki szíj le, [#nyes] szíjcsere, tisztítás kívül-belül, talán kis pingálás.

4um5b65d

Szíj le ????

MI EZ ?
Valami orális aktusra buzdítás ?
[#wave][#nyes]