Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Robika, rozsdamentes lapkát nézegetsz. Ahhoz veszed ?

Robika37

Szerintem ,egyoldalas nagyoló lapka.
Nem kifejezetten rozsdamenteshez szánom ,csak tudod a gyűjtőszenvedély....meg ennyiért ajándék.
Meg is ajándékozom magamat:-D

4um5b65d

Volt ilyen lapkám pár darab.
Valóban nagyoló. Acélhoz és rozsdamenteshez ajánlják, de nekem valahogy acélhoz nem annyira jött be.
Rozsdamenteshez viszont nagyon termelékeny volt.

3m9kaxws5

Sziasztok . Nem találok a törött E2N -esemhez alkatrészt marad ideiglenessen  a hegesztés .
Milyen öntvényböl készültek tudja valaki. Esetleg legyártani érdemes lenne a törött alkatrészeket? És miböl? És hol?
16129:képek

Gamos

Küldtem emailt.

u3xrz0cut

Mard le és fejeld meg valami "sima" vassal, míg nem találsz hozzá alkatrészt! A magasságra vigyázz! (kés központ). Van akkora falvastagsága, hogy egy darabig úgy is fog működni. A lényeg, hogy mielöbb tudod használni!

3m9kaxws5

svejk

Valaki dobja már be azt a linket amin egy hobbyCNC eszterga építése követhető nyomon.
amelyiknek az a pneumatikus revolverfeje van.
Régi project, úgy 2-3 hónapja valaki megint felhozta, már majdnem készen van vele a fickó.

Motoros

Vagy http://www.youtube.com/user/dumpstercnc" TARGET=_fnew>EZ vagy valami ilyesmi.

svejk

Ez az! Köszi!

000000000

KoLa

Ez is léptetős mint az én esztergám, de gyorsabb sokkal, mert nagyobb a menetemelkedés az orsón!
Egy ilyen revolverfej nekem is jól jönne!

svejk

Pedig neked meg van a gépi háttered és főleg a tehetséged egy ilyen elkészítéséhez.  

KoLa

Csak időm nincs!sajnos, mert mindíg forog a gép!