Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  

Mielött feltettema Firefox 5-öt végig olvastam rola sok mindent és ( mint álltalában az uj dolgokrol ) azt irják hogy gyengébb mint a régebbiek , de nekem sosem volt régebbim ugy hogy csak ezt tettem fel :)

mxjj54gxi

Itthon 5.0 a firefox, és azzal tényleg jó.
A benti tuti régebbi, és ez valami kompatibilitási gond lesz.
De ez azért fursa nekem, mert egy ennyire egyszerű oldalnál ekkorát tévedjen egy fiefox, az valami avétosan generált kódot feltételez.
Egy ilyen oldalt megkéne tudjon generálni egy weblapszerkesztő jól is a régi firefoxra.

4um5b65d

Ouuu, basszus, bocsi, erre nem gondoltam, hogy átrendeződnek az ikonok, pedig jártam már én is így.
Most megyek és szolidaritásból össze ba..om a képernyőmet.

Valami viszont már egyre biztosabbnak látszik.
A hibák nem a programkódban vannak, hanem a régebbi böngészőkben.

Tehát rferinél is jó lesz az, már csak az Ubuntusoknál nem stimmel valami.
Talán itt is frissítési gond lehet. Nem tudom melyik a legújabb kiadás Ubuntu terén, vajon azt használjátok e.

Amire még gondoltam, bár nem értek hozzá, (profi web programozók röhöghetnek) szóval a kód a HTML4 szabvány szerint épül fel. A hibát adó böngészők (koruknál fogva) talán nem ismerhették még ezt a szabványt és ezért vannak a gondok ?

4um5b65d

A malacperselyes oldal egyáltalán nem jelenik meg nálad ?

4um5b65d

"Há má megin" melyiken sírdogálsz ? :)

svejk

Csak a reklámok látszanak és a "főoldal" gomb.

svejk

Megnéztem IE7 alatt jól az oldal, viszont itt meg nem akartam a malacra kattintani, nehogy má' fizetnem kelljen [#crazya]

Persze azért ránéztem...
Elsőre szinte üres volt de aztán látom hogy bazi nagy az oldal, a szöveg jobb oldalt el van bújva, vízszintesen scrollozni kell.  
De csak a malacpersely oldalt.

Mindez mint írtam IE7 alatt.

xfg6v697j

IE8-al 800x600 teljesen jó

svejk

Tehát IE7 alatt (1280x1024-ben)a "malacpersely" jobbra "elscorrolzva".

megj:
A "hasznodra" szó feleslegesen van elválasztva.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/laslie1.jpg" border=0>

4um5b65d

És most?
http://turning.fw.hu/malacpersely.html" TARGET=_fnew>http://turning.fw.hu/malacpersely.html

Beállítottam középre az oldal minden elemét.

svejk

IE7 alatt f@sza, Firefox 3.6.18-ban továbbra sincs semmi.

4um5b65d

Most látom csak a screenshot-nál, hogy a "malacpersely" szót ráírja a kék vonalakra ?????
Annak alatta kellene lennie.
Betojok, hogy ennyire nem egy nyelvet beszélnek a böngészők.

svejk

Dobtam bele egy jelképes összeget, hátha összejönne szeptember 24-ig egy székesfehérvári útra :)

4um5b65d

Remélem filmsztár vagy !  
Mert a múltkor olvasom valami lapban amint az egyik filmcsillag szabadkozik, hogy szóra sem érdemes, mert csak egy jelképes 100.000 dollárt ajánlott fel valami jótékonysági célra. :) [#worship]

Béni

"A bankszámlád adataidból semmi..."
Az "adataidból" helyett "adataiból".