Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

hostya

4um5b65d

Esetleg az E2N és E3N közt nem lehet olyan különbség, hogy az egyiknek edzett ágya van a másiknak meg nem ?
E3N-t még nem láttam közelről, az E2N-esnek meg nem tudom milyen van.
:)

hostya

Ebből a szempontból mindkettő azonos.

Csuhás

Szervusztok!
Eddig csak lelkes olvasója voltam a fórumoknak, de most csatlakoznék. Villamosmérnök vagyok, de a gépészet sem áll távol tőlem, hiszen eredeti szakmám mechanikai műszerész. Most végre van lehetőségem egy házi műhelyt kialakítani. Egyszóval magam is hasonló gépvásárlás előtt állok, így nagyon örülnék minden tanácsnak, illetve akár gép ajánlatnak is. Eddig az olcsó gépeket elvitték az orrom elől. Drágábbat viszont már csak megbízható forrásból vennék.

svejk

Persze azt sem ártana tudni hogy mennyihez képest több 100 ezerrel.

hostya

Alapvetően egyik a másiknak a továbbfejlesztett változata.
Egy hobbista szempontjából nincs jelentősége. (ha csak nem vagy igényes...)

Ha gépkocsi márkában gondolkodunk akkor az E2N=Opel Astra F ; az E3N=Opel Astra G...
Az árkülönbség a korukból adódhat, de inkább az állapotukat vedd figyelembe a döntéskor.

3m9kaxws5

Szia ha E2N lehetőleg keress magasitott kivehető ágyast nagyobb dolgok is jobban elférnek. Igaz ritkaság de megéri kicsit keresgélni nekem is az van.  

000000000

zczzn9622

zczzn9622

Írj privátot és megbeszéllyük.

designr

Jó vétel lett volna a vaterás...dehát megeggyeztek..a hátunk mögött..

000000000

Az a problémám vele, hogy a méretét nem tudtam kideríteni, abban reménykedtem, hátha tudja valaki.

svejk

Mit jelentenek pontosan a TOS tokmányoknál az 1M1, 2M1 minőség(pontosság?) jelölések?

Csuhás

Mail elment tegnap. Előre is köszi!