Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

LakEl

Idézetet írta: borvendeg Dátum 2026 június 29, 12:29Az a baj ezzel hogy szeriagyartashoz hasznaljak. Hobbira el tudom kepzelni hogy szökőevente jol jon de inkabb nem... Szerintem nem er sokat.
Köszönöm a választ, sajnos nagyjából valami hasonlóra számítottam, de majd kiválogatom a csapágy méretre alkalmas darabokat azok az eszterga közelébe kerülnek a többi megy a "még valamire jó lesz" polcra. Lehetséges hogy ma már a MEO sem létezik a fémiparban?

borvendeg

Idézetet írta: LakEl Dátum Ma - 12:51Köszönöm a választ, sajnos nagyjából valami hasonlóra számítottam, de majd kiválogatom a csapágy méretre alkalmas darabokat azok az eszterga közelébe kerülnek a többi megy a "még valamire jó lesz" polcra. Lehetséges hogy ma már a MEO sem létezik a fémiparban?
Hat a MEO mint Minosegellenorzo Osztaly biztosan letezik de nem hiszem hogy ilyen modszerekkel. Egyreszt cnc vilagban nem kell minden egyes darabot ellenorizni masreszt az a tippem hogy digitalis meroeszkozokkel mernek ami jol trackelheto jegyzokonyvezheto stb.
Olyan nincs hogy nem fér be!