Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Bonyhádi

Üdv! Karos lemezolló késeit hogy éleznek? Vékonyítják az anyagot síkköszörűn és utána össze kell hézagolni őket az ollóra visszaszerelve? Köszönöm a segítséget.

Arany János

Sziasztok!
Bénázok a FreeCAD-del!
Szeretném egy "híd" két "lábát" összekötni, hogy együtt mozogjanak.
De sehogy sem boldogulok.
A lábak külön-külön "csuszkálnak", de együtt nem!
Vagy az együttmozgást máshogyan kell megoldani?
Ha felrakom a "hídat", akkor is csak azzal a lábbal mozog együtt, amelyikhez a joint köti. [#falbav]  [#falbav]  [#falbav]

Arany János

Idézetet írta: Arany János Dátum 2025 november 09, 16:38Sziasztok!
Bénázok a FreeCAD-del!
 [#falbav]  [#falbav]  [#falbav]

Sikerült megoldanom!!!
Van másik:
Egy "csapágyat" szeretnék ide-oda mozgatni egy "laposvas" élén, de az az átkozott nem akar irányba állni!
Minden tipusú joint-nál a csapágytengelyt igazítja a laposvas különböző részeihez!
Nem sikerül a külső felületét ráfektetni a kívánt síkra!
Nagyon kevés a magyar nyelvű oktatás!!!

kgl

Sziasztok

Tesztelem az egyik cnc programomat, amihez szükségem lenne különböző G kódra. A saját programom által készített G kódokkal szépen meg tudom jeleníteni azaz visszafejteni hogy mit is csinál az a g kód, de más szoftverek g kódjával is szeretném letesztelni.
Bármilyen kiterjesztésű g kód lehet.
Bármekkora g kódot örömmel vennék ha tudnátok küldeni emailban. gyozo.kiss@gmail.com címre. Lehet zip file-ba tömörítve is ha nagy a file mérete. Csak annyit kérek, hogy az emailba írjátok bele, hogy milyen szoftverrel készült a g kód.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330