Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Szia Péter!

Megvan,teszteltem frankó
Még egyszer köszi.
[#wave][#worship]

43pbwjg8s

incs mit!
Kössz a reakot!

000000000

Sziasztok.
Keresek olyan programot amivel gravírozni tudnék.Hedenhain vezérlésű gépre.Hallottam olyanról hogy Matrix 2-program de nem találom.hja tudtok segíteni előre is köszi

HJózsi

Csak ha lenne hozzá plugin ... http://www.machsupport.com/plugins.php" TARGET=_fnew>Mach3 Plugins ... ... sajnos csak a Galil DMC Series-hez van ...

000000000

Köszi, de ennyire azért nem vagyok béna.
Ez volt az első hely amit megnéztem.

HJózsi

Egyáltalán nem gondoltam, hogy béna vagy, viszont itt a fórumon gyakran előfordul, hogy a legtriviálisabb helyen nem nézi meg valaki...
A kártya doksijából látszik, hogy C-ben programozható, elérhetők a funkciók. Összehozni a Mach-al csak a Mach fejlesztőivel együttműködve lehet, éa mindössze ki kell fejleszteni egy plugin-t ... tehát ha nem vagy béna ... :DD

000000000

000000000

Felhasználó vagyok és nem programozó.
Sőt azal se mondtál újat hogy c-ből elérhető az összes funkciója, de kedvem se időm nincs programozásal foglalkozni.
szerintem az a feltételezés hogy a legtriviálisabb helyen nem nézem meg az erősen lekicsinylő volt.
Bocs ha valaki ugy érzi hogy kicsit erösre sikeredet.

HJózsi

Márpedig főleg ebben a topikban minden előfordulhat, gondolom nem véletlenül írtál ide ...[#buck]  Danibá is ezért kacarászik ...[#kacsint][#wave]

000000000

Ok akkor legközelebb máshova irom. [#hehe]

HJózsi

Sztem próbáld meg egy Galil-ra elcserélni, jókat hallok róla és itt a fórumon is van tapasztalat ...

000000000

Én, sokszor reklamálom, hogy kevés információt ad a segítő a lehetőségéhez képest, és azt is félszavakban.  
Soha nem szabad a több infó ért megsértődni, mert a segítő nem tudhatja mit tud, vagy mi jutott eszébe a segítségkérőnek.
Szerintem, mindenkinél előfordult, velem is, hogy a leg kézenfekvőbb dologra nem gondoltam. Sőt ha mondta valaki, akkor csaptam a homlokamra, hogy ezt én is tudtam.  
Ne vegyük el a kedvét a segitőszándékú embereknek!!!!!!!!!!!!!

000000000

000000000

Sziasztok!  
Egy V24 nevű programot keresnék, amivel az RS232-es soros adatátviteli csatlakozó (CNC-gép) és a PC COM2 (vagy COM1-es) soros portja közötti összekötetés soros adatátviteli kábellel meg tudom oldani.
Egyszerűen nem találom sehol :(

besirkyjh

Szia

?????

Kinek , mi ?

[#conf][#nemtudom]