Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

wm94bppdn

Inkább óraüveg prés, amivel behelyezi az "üveget" a tok felső felébe.

b4nm7gjvr

Van benne ráció, lehet az a kör alakú gumi is pont azért van...

Vajon Motoros miben motorozik? :)

Motoros

Na mos tmár megzavarodtam, mert az ékszerészre tippeltem, de az óraüveg benyomó is lehet.
Vagy sörnyitó.

wm94bppdn

A Koh-i-Noor foglalásánál is jó hasznát lehetne venni. Sajnos, a legnagyobb gyémántok alakja a legritkább esetben kerek, így azoknál Psoft szomorúan félre kell hogy tegye ezt a szerszámot. Sokkal kisebb kövek esetén pedig a foglalat elveszhet a fogókarok között.

Motoros

Hátha van neki nagyobb gyémántja...olyan öklömnyi.
Az ékszerész akkor kiesett.

Csuhás

Nekem is az óraüveg prés volt az első ötletem, bár most vacillálok egy kicsit mert lehet hogy menetes óratok nyitásra is alkalmas lehet.

zozo

De hát PSoft elárulta a titkot. A zacsi felirata a megoldás.
Beilleszt: schalenform normalgewölbt aztán képekre klikk és lám...

000000000

http://imgserv.com/images/2016/06/24/m8pUwy.jpg" border=0>
gondolkodó fémcsigafúró határozatlan fúróember számára

ANTAL GÁBOR

RJancsi

Gyönyörű!!! [#nevetes1] Ilyen nekem is volt, de mérgemben előbb elhajítottam és csak utána jutott eszembe, hogy le kellett volna fotózni!

2f428kduf

Nekem is TESCO gazdaságos. Azóta elfelejtettem a boltot.

Motoros

http://cnctar.hobbycnc.hu/Misimuvek/vegyes%20fotok/turofuro.JPG" TARGET=_fnew>Nekem is volt ilyenem.
 az U-ra hajlítást én eszközöltem szabad kézzel egyedül. Különlegessége, hogy egy darab furat sem készült vele. Import termék a távolból.

000000000

te vagy a hibás! rendeltetés szerűen kell használni!
mostmát pl. görbe furatok készítéséhez

Motoros

Rendeltetésszerűen.... Igen..... sajt fúrására megfelelő. Görbe furathoz is jó, de csak kanyarban.
Én akkor azt hittem, hogy kifogtam egy hőkezeletlen darabot.
De nem...ezek szerint ezt nagy sorozatban gyártják.

VighLajos

Az enyém Praktikeres volt.