Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Varga István

Indította gaben, 2025 február 26, 08:07

Előző téma - Következő téma

Varga István

A tervezett mozgástartomány 2200 x 1200 x 500 mm. Természetesen szeretném megtartani a színeket, mert maradt festékem.

Varga István

Köszi! Nem a MachTech-re készülök, remélem a kiállításra már egy műszakilag letisztult berendezést tudok vinni.

Varga István

Köszönöm az infót, de Fehérváron megoldom a feszmentesítést. Ha kész lesz, mindenkit szeretettel várok.

svejk

Ha megrendeznéd Fehérváron vagy környékén a találkozót, végre fellélegezhetnének a Dunántúliak :)

000000000

Egyébként ez nem is tűnik olyan nagy hülyeségnek innen Veszprém mellől... :)

svejk

Csak én ismerek ott 50 km-es körzetben vagy 8 fórumtársat...

Varga István

Természetesen vállalom, ha nem sértek meg senkit, és nem ütközik egy másik rendezvénnyel.

Teaway

Nagy vasba vágtad a fűrészt, minden elismerésem!
Kátyúmentes utat kívánok a projekthez!

000000000

szia István!támogatom az ötletet,és nem sérti senkinek az érdekeit!:)))Ugye Dániel???!!!:))))

Kristály Árpád

Halihó Mindenkinek!

Szerintem már rég szabad a pálya....
Nincs senkinek privilégiuma!

000000000

szia Árpád!nincs bizony,és ezt már valahogy elöbb elkellett volna már kezdeni,mert ez a sport nem tájegységhez kötött!:))))

ebalint

Úgy néz ki, hogy az én érdekeimet sem sérti.
Hajrá!

e.

Kristály Árpád

279nwbpsa

Milyen jó lenne egy találkozóra nem autóval menni,hanem kerékpárral,vagy gyalog. :))[#wave]

Kristály Árpád

Jó az ötlet...csak látógatok számára ajánlott!!!