Épül a gépem ::: Varga István

Indította gaben, 2025 február 26, 08:07

Előző téma - Következő téma

t5jvxzhgc

Tetszik amit alkottál! [#eljen]
Szavazat is ment...

w25nhezad

Köszi!

Egy fogászati programból kiexportált geometriából, saját fejlesztésű programmal generáljuk az 5t kódot az UCCNC-hez.

gaben

Köszi az infót! [#kacsint][#eljen]

Egyik nap kereshetlek telón, ezzel kapcsolatban?

Üdv, Gábor [#wave]

gsz03b27r

Bele kellene húzni uraim ne legyetek lusták.
1 nap alatt csak 20 szavazat. [#conf]
Van amelyik prolyekt már 427-nél jár.

dxrssed7y

4a8dg8sxf

Belehúztam.
Egyedül nem megy. Legyünk sokan.

ih7sjeh3

Nagyon tetszik amit alkottál, profi munka gratulálok.
Ha lehetne, adnék többet is, de az-az egy amit lehetett, talán segít, hogy győzz[#eljen]

Csaba

w25nhezad

Kedves régi és új fórumtársak!

Bocsássatok meg nekem az alábbi gondolatokért!

Sajnos ez a fórum már nem arról szól mint 10-15 évvel ezelőtt, amikor mindenki aki a közösséghez tartozott örült a másik sikerének. Segítettünk, tanultunk egymástól, és jó kis műszaki érvek, ellenérvek csatározása zajlott.
Gyűjtöttünk egy magyar nyelvű Mach3 kézikönyvre, segítettünk azon fórumtársakon, aki valamilyen formában rászorultak. Nagyon jó színvonalú és hangulatú találkozókon vártuk ki milyen műszaki megoldással, géppel rukkol elő!

Valószínű azért írom most ezeket a sorokat, mert keserűséget érzek, szomorú és csalódott vagyok!
Nagyon sokat tanultam itt a fórumon nálam sokkal okosabb és bölcsebb eberektől!

Terveztem és legyártottam egy hobbyként indult berendezést, amire nagyon büszke vagyok. Igen jelentős munkaóra, ötlet és közös tudás került a gépbe. A fórumon nagyon sokan segítettek a fejlesztéseikkel a tudásukkal (szoftver és hardver oldalról), hogy elérjem a kitűzött célomat.

Voltam olyan bátor, hogy ezt a gépet beneveztem egy országos Célgép versenyre amin elismert nagy autóipari célgép beszállítók szuper berendezései a vetélytársak!
Úgy gondoltam ennek a közösségnek a kollektív és kreatív munkájának helye van ezen a fórumon!

Csak azzal nem számoltam, hogy közel 5600 regisztrált tag, nem él azzal lehetőséggel, hogy ezeket a magyar fejlesztéseket figyelemmel kövesse és támogassa!

Nem titkolt szándékom, hogy ezt a közönség szavazást megnyerjem!
Ez viszont nélkületek nem valósulhat meg!

Meg szeretnék kérni minden fórumtagot, ha jelent neki valamit ez a fórum, támogassanak egy szavazattal az alábbi linken!
Igaz Névvel és E-mail címmel kell szavazni!

https://fotoverseny.promonkey.hu/kep/?cid=49W6VEAY5F6MLDWLZWR7FYAOFXKOMETVLBOP8818&id=926&socialupdate=yes

https://youtu.be/lmvkbsw7WF8

Előre is köszönöm!

Köszönet mindenkinek aki már szavazott!

Tisztelettel: Varga István

idvazku8a

Szia István !
Nagyon tetszik a géped[#taps], én szavaztam[#eljen]
Sok sikert hozzá !
Üdv BT

tf66tz9at

8gwpaca0r

Nagyon profi gép lett!