Épül a gépem ::: sipos8

Indította gaben, 2025 február 26, 08:07

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

ht0cjk58i

Egy újabb videó http://youtu.be/jpex4wYd75c" TARGET=_fnew>Gravir
Alapanyag:HDF hátulja ,sebesség :a vezérlő szerint 400 de nem a Mach3 :),felbontás :300dpi, Y lépés :0,015,kép méret :7*5 cm, idő: 7 perc!

hyuekyh7a

Milyen vezérlőt használsz?

ht0cjk58i

Amit eddig tapasztaltam, hogy a Mach3-al erőteljes a gravir, sőt még sok is, de nagyon lassú. Valamiért a fekete részeknél nagyon be lassúl a gravizozás. UCCNC-t még nem tudtam ki próbálni. Ez a vezérlő gyors ,de nem elég erőteljes,ha leveszem a sebességet akkor meg szinte Mach3 az időben.Még a héten kipróbálom ,hogy mi a külömbség a két vezérlő közt. Ugyan azt a fotót küldöm rá a gépre gravir ill vágásra.

ht0cjk58i

Üdv Urak. Kicsit rég jártam erre, volt meló rendesen.
Viszont megérte, sikerült a 7 motor független referencia felvételét megoldani

ht0cjk58i

Az építés fazisai nagyvonalakban

ht0cjk58i

A gép célja, fiók dobozok csavarozását kiváltani kapcsozással,
a vezérlés Plc lett, külső TLT generátor és egyedi Cmos kapcsoló áramkörrel, így most 8 motort tudok független vezérelni.Mivel a Plc nem tud olyan gyorsan kapcsolgatni a kimenetein így szükséges volt a külső kapcsoló áramkörre mely egyedi fejlesztés eredménye lett.

gsz03b27r

SZÉP MUNKA GRATULÁLOK. [#taps]

Miért esett a választás egy lassú kis PLC-re?

ht0cjk58i

Köszönöm. Az egyszerű programozhatóság miatt, útólag derült ki hogy kicsit lassú a kimenete.

gsz03b27r

Még egy gondolat amin gondolkozz el és ha lehet módosítást tegyél.
Minimális hajlítási sugarat figyelembe kell venni úgy villamos kábeleknél mint levegős csöveknél.
Minnél kisebb a hajlítási ív annál kevesebb az élettartam, ami nagyon kis ívek választásánál még drasztikusabban csökkenti a várható élettartamot.