Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ezsolt74

Most hogy jobban megnéztem ,a gömbölyű réz fúvókából kilóg egy kis csőr?
Mert ha igen akkor tárgytalan a fúvóka csere amit az elöbb írtam.

000000000

000000000

Gt2 szijban milyen tipus a jó?
üvegszál vagy acél erösitésü?

000000000

http://www.imgserv.com/images/2015/04/01/PCMm1b.jpg" border=0>
:) még nagyon messzire van a búgócsigabigádtól... (még akkor is, ha 40 mm, 25 perc)

0bn8uxmw

Üvegszálat javasolnék a jobb rugalmassága miatt nyomtatáshoz. Sokat rángatja nyomtatáskor a szíjat és az acél erősítésesésnél a merevebb volta miatt jobban koptatja a fogakat.

ezsolt74

Ok, találtam a fúvókáról  képet, van egy kis csőre.
De ahogy néztem nem tudod lecserélni másikra mert ez spéci fúvóka, mélyen benyúlik a fejbe.

0bn8uxmw

Nem rossz ez annyira de kevés a hűtés neki ránézésre és mechanikai gyengeségeit is orvosolni kellene, hogy nem másszanak el a rétegek, fúrd le egy bútorlapra.
Itt van pár "tuning" alaktrész:
 http://www.thingiverse.com/thing:164554" TARGET=_fnew>K8200 Velleman 3D Printer - Upgrade Collection

000000000

Őrület! Nyomtassam ki! Köszönöm!   :)

s7manbs8

Az enyém is az egész asztalt táncoltatja, de azért már elég jókat tudok nyomni. Te meg itt vagy közel Debrecenbe mi ?

s7manbs8

Az ABS nem csillogna ennyire, annak mattos a felülete.

000000000

Igen.Gondolom, hoz valaki valami jó minőségű szálat... gyakorláshoz  :) olcsón  :)

keri

Talán az asztal orsója üt egy kicsit, ami megmozgatja oldalirányba?

Még merev mechanika esetén is látszik a nyomatban egy ilyen orsó hiba.

KBalázs

Ilyen hiba volt már másnak is K8200-on. A menetes szár kóvályog, az rontja el a nyomatot, mármint egy körbeforduláson belül nem egyenletesen mozdul felfelé. Én szétszedném meg újra össze a Z tengely részeit. Óvatosan.

000000000

Erre gondoltam mert nincs csi(u)kló benne, vagyis "merev" :)

nem jut eszembe semmi szalonképes szó... "önbeálló, rugalmas tengelykapcsoló...

s7manbs8

Nekem is a menetes szár miatt nem egyenletesen ment a Z ki is lett cserélve és meg is javult.