Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

0bn8uxmw

Dakota25

Alakul a nyomtató-állomány.
Debrecenben lehetne egy 3dp-szekciót nyitni, érdekes lenne a sok cucc egymás mellett.
Én egy autentikus hobby pozdorja-fióksín-homemade gömbfejes, szinte kizárólag szemétből épült deltával tudnék nevezni. (Ha szét nem esik útközben...)
???

vjanos

HA addig nagyjából összeáll az enyém, én is elviszem :)

Tavaly a fehérvári találkozón is nagy csodálattal figyelte mindenki a nyomtatókat.

vjanos

Corexy mechanikán hová kell elhelyezni a home kapcsolókat (Marlinhoz)?
A Z-t gondolom felülre, ahonnan kezd az asztal.
De a másik két tengelyét melyik sarokba?

0bn8uxmw

bal első sarok, nyomtatás végén pedig majd a g code leküldi az asztalt az aljára, hogy könnyebben le tudd verni az asztalról a nyomatot.

vjanos

Már ha szembe állok vele, akkor a nekem bal eső sarok? :)

ezsolt74

Ha szemből nézed akkor a bal első sarokra az Y végállás kapcsolóját, az X kocsira ,ott is  bal oldalára, a Z meg felülre.

0bn8uxmw

Simán jó lesz! Remélem eljutok idén is Debrecenbe de nagyon örülnék ha más is hozná a nyomtatóját mert tavaly egyedül álltam a sarat elég kemény nap volt...a delta mechanika meg még 3d nyomtat is :). Idén már talán nem lesz akkora újdonság a látogatóknak de jó lenne ha valaki segítene tartani a frontot.

000000000

http://www.imgserv.com/images/2015/04/01/LgQ8u.jpg" border=0>
a színt lehet, hogy nem találtam el...

ezsolt74

Milyen nyomtatód van?
Olyan mint ha egy kicsit több szálat nyomna, ezért lehetnek a hátán a kis dudorok.

ezsolt74

Milyen nyomtatód van?
Olyan mint ha egy kicsit több szálat nyomna, ezért lehetnek a hátán a kis dudorok.

keri

De azért át lehet állítani hogy hol legyen a HOME kapcsoló, nem?
Nem akarok átszerelni, inkább turkálok egy kicsit a kódban :)

keri

[#eljen]
ABS-el nyomtatsz?
Hűtés nincs rajta?

ezsolt74

Bocs ,valamiért a telefonom 2x küldte el.