Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Nemes János

Indította gaben, 2025 február 26, 08:04

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

may47wb

Szuper jó a kijelző! Nagyon meg vagyok vele elégedve!A munkahelyen szinte mindenhol lcd van, de azok eléggé kiábrándító minőségűek.
Így fakeretbe meg még jól is néz ki!

may47wb

Mindig tanul az ember!
Nem tudtam, hogy ugyan az az ember festette, mint aki elsüllyesztette a titanikot. [#vigyor3]

cx79vmdj5

Jani!

A munkahelyeden pixelhibás LCD-k vannak, mert azt tudta a cég olcsón megvenni, meg azt érdemlik a melósok, átérzem a helyzeted. [#vigyor2] Jó ötleteid vannak, minden munkád nagyon tetszik.

may47wb

Kerestelek ma! Képeket akartam mutatni.

cx79vmdj5

Kedd, szerda szabin voltam, de csütörtök, péntek már megyek.

cx79vmdj5

Üdv Jani!

Volna egy rajzom(fekete-fehér bmp) különböző vastagságú vonalakkal, hogy lehet azt megcsinálni, és milyen progival, hogy csak a vonalak mentén menjen a maró, és olyan mélyen, hogy a vastag vonalat mélyebben marja a vékonyat kevésbé mélyen?

may47wb

Nyákra gondolsz? Nem tudom, kérdezd meg a többieket.

Motoros

Először vektorizálnod kell(Corell, Casmate stb) utána ennek adni egy szerszámpályát. Linkeld be ide a fotót, biztos lesz aki segít ha nem túl sok.

2nbj3n5m

Küld el a rajzot én,megtudom csinálni.
Janko (Száraz János)

cx79vmdj5

Elnézést mindenkitől, legfőképp Janitól, hogy az ő fórumában érdeklődöm, és köszönöm a segítséget.

cx79vmdj5

Kicsit pontosítanék.
Ez egy rajz volna, és úgy marnám, hogy a vonalak közepén kellene haladnia a marónak, és a vonal vastagságának kellene lenni a marás mélységének. Igazán az érdekelne, hogy hogy kivitelezhető(milyen programmal, és hogyan), mert több ilyen rajzot is szeretnék marni.

yuagaci9g

Artcam, V Carve, pont ezt csinalja, ket vektor erintesevel, egy nagyszogu kuposmaroval.

Vagy a Vectric VCarve Pro.http://www.camsol.co.at/images/artcam/artcam2d_vcarving.gif" border=0>

2vkx6unz

Azért a csatolt kép egy kicsit trükkös az S betű végét ha csak "simán" végigmegy a vonalon nem így csinálja meg ;)

exvm7f6a

Írta hogy NÉGYszögü kúposmaró kell hozzá [#vigyor2]