Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Hát nem tudom. Sarokkicsípést lehet definiálni többfélét is, de ott a hajtásra merőleges részekből vág ki. Tehát egy U-profilt meg tudsz hajlítani a nyitott oldal felé, hogy a hajlításnál kicsípi a sarkot. Erre többféle opció is van. De olyanról nem tudok, hogy egy vastag alaplemezből vág ki, hogy élesebben lehessen hajlítani. Legalább is én úgy értem, hogy ez a szándékod.
 Elvileg lehet szimulálni úgy, hogy egy vékony alaplemezt definiálsz, és az oldalait felhajtod a tényleges vastagságig. Ekkor hajlításnál kivágja a felhajtott részeket. de bonyolult alkatrésznél nem tudom mennyire használható ez a módszer.

000000000

000000000

köszönöm de sajna nem ez a megoldás, a kicsípések- hajlítások valószínű, egy előre meghatározott módon kombinálhatóak viszont feltételezem ha vlki ért a programhoz képes létrehozni újabb sablonokat vagy alapanyag és megmunkálási összefüggéseket.
Jelen esetben a kész termék marással és megmunkált terítését a szabadon kiválasztott éleken.

000000000

Ha igen, akkor az a valaki nagyon ért a programhoz. :D Ez esetben én is érdeklődve várom a megoldást.

ra8nsmk6w

Kaptam néhány EPS- ből DXF-re konvertált filét. Sajnos használhatatlan. A kérdésem az, hogy ez általános vagy csak a számomra szokásosan kiutalt szo..s. Esetleg a konvertáló program lecserélése segitene?

s5f8tmfv3

Tedd fel valahová azt az .eps file-t, megnézném.

000000000

Klasszak a képek.
Véletlenül papagáj nincs?

43pbwjg8s

Papagály ha minden igaz Amatőr gyüjteményében van. Legalábbis emlékeim szerint.
Valahol lentebb megtalálod a linket.
3 csomagot linkelt Amatőr ott egy hozzászólásan.
Abból való a Lov is.

ps:
MOst már nyomjad Xplode!!! :) HAjráá!!!

000000000

Lehet én vagyok béna de fizetős a letöltés?
551-s hozzászólásra gondoltál?

43pbwjg8s

Szia!
Igen!
Várd ki a sima letöltésnél az időt!
De bal fenn kódot írd be! Anélkül nem fog menni.

ppxgww95

Sajnos értékelhetőt nem találtam. Ha mégis sikerül, jelezni fogom.

43pbwjg8s

NA akkor ujra.

Szia!

Igen, az 551-re gondoltam.
nem fizetős,
stb... :)

000000000

Igazából ez milyen formátum?
Sikerült leszedni  , köszi.