Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Már megint egy jó tipp!
Köszönöm! Igy nem kell egy s mást nyitogatnom hozzá.

esetleg .EPS és/vagy .ai gyorsnézegetőről nem tudsz?
Nagyon kellenem mert eszméletlen mennyiséget kellene rendbetenem. Mire megnyitogatom mind, bebarnulok.

s5f8tmfv3

Az .eps fájlokat végignézheted az előbb említett módon. Az a jó benne hogy csak a nyilakat kell használni. Az .ai-t sajnos nem tudja.

me3ua0a6

EPS: ghostscript és irfanview
Ajánlották még a foxit reader-t is, de nem jött be nálam, azaz nem működött!

43pbwjg8s

És én még "kidobtam" az alapeszközök közül az Irfant..... Pedig meddig használtam.
Most vezekelnem kell!

Köszönöm nektek a segítséget!

Rinaldo

Én erősen total commander felhasználó vagyok , a Cad dxf,dwg, és eps vagy pdf beépülőkkel van megoldva, csak F3-at kel nyomni és kész.!

43pbwjg8s

Nekem gyors előézeti kép kellene, nem pedig olyan szoftver amivel meg tudom nyitni.
Az természetesen meg van oldva.
Igy gyorsan tudnám rendezi az anyagot és keresgélni benne.

svejk

Mit és honnan kell letölteni, hogy a TotalCommander ezt tudja?

43pbwjg8s

Rinaldo

Te valami olyasmire gondolsz mint a relief-ek az intézőben nézet és azon belül miniatürök?

Rinaldo

Igen erről beszélek, a total oldalán is vannak infók még egyéb dolgokhoz is ..pl lehet olyat hogy a baloldali ablakot nézet /gyorsnézőkére állítod  a jobboldali ablakban meg csak lépkedsz a fájlokon és a baloldalt láthatod képi formában... a DXF-nél lehet menteni néhány más formátumban is...  

43pbwjg8s

Igen ez teljesen ok-nak néz ki.
Köszönöm a tippet. Viszont nekem most az EPS és az ai igazán problémás. Ehhez viszont jó lesz az irfan ha tudja ahogy mondták a többiek.

Egyébént olyanra gondolok, mint mondjuk a windows ablakaiban a nagy ikonok (magyarul talán igy hívják) nézet. Nagyon meggyorsítaná néha a munkát.

43pbwjg8s

majom vagyok!  
A barátunk nekem meg azt mondja az EPS-t is lehet pluginnal nézegetni. :)

43pbwjg8s

teljes megszégyenülés......
A barátuk még jobban megalázott és ott az illustrator plugin is. :)

Rinaldo

Nálam az Eps-t a pdfview.wlx plugin majd mindegyiket kezeli az AI-t no azt nem valami ghostscriptre panaszkodik...lehet azt kellene csak újabbat találnom  ?!