Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

jó...
legyen. :)

Akkor ugy kérdezem máskor, (most már nem), hogy a képen látható dolog elérhető valahol valamiylen digitális 3D formátumban?

De már vettem az adást.

43pbwjg8s

Imitt amott találsz jó videókat olyasmiről, pl.,hogy ARTCAM alatt hogyan alakítanak egy képből reliefet.
Elvileg wizzard is van rá. Én még nem használtam.

tymf898iv

Köszönöm,és relief-ből gcode-hoz mit használsz?

43pbwjg8s

Ha már ez volt a téma, akkor maradhatna az ember pl. az ARTCAM-nál.

tymf898iv

Az igazság az hogy alapoktól kell elindulnom nem rég lett kész a gépem nagyon jól működik csak úgy néz ki többet tud mint én...:)az artcammal se foglalkoztam még.Ez a progi tud kódot generálni relief-ből?

43pbwjg8s

Igen!
Érdemes játszani egy kicsi vele.
Van letölthető demo és nagyon sok oktatóvideó ahol sokmindent megnézhetsz magadnak.
Keresgélj egy picit a NET-en!

tymf898iv

Nagyszerű ez az ARTCAM,eddigi próbálkozásaim  
feledésbe is merültek.még1x köszi

43pbwjg8s

Most már azért érdemes átmenni az ArtCAM topicba! :)
Ott találkozhatsz olyanokkal akik profik a használatában.

s5f8tmfv3

Ismét egy jól megtervezett holmi a Cnczone-ról:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Mindenkinek/4.jpg" border=0>

Karácsonyig még van idő elkészíteni [#smile]

http://www.megaupload.com/?d=UNDDU93J" TARGET=_fnew>Letöltés

Jozs

Nekem túl nagy a tempó, még a Hummer -el se vagyok kész :-). Egyébként szuper házikó.

me3ua0a6

Hmmm, mézeskalácsot milyen előtolással kell megmunkálni? [#finom]

Rabb Ferenc

Amilyen sebességgel nyelni tudod

s7manbs8

Hú, ezt karácsonyra nekem is meg kellene csinálni. :) Ilyentől van is kedvem CNC-zni.

sanka74

Sziasztok! Ez nagyon király!! A fülek milyen vastagok, azaz milyen vastag rétegelt lemezből kell marni?

me3ua0a6

Ha valaki kipróbálta, akkor mondja vagy saccoljam eg, hogy mekkora az anyagszükséglete? :D (m^2)