Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Húúúú!
Az a két tártszárnyú nagyon jóóóóó!
Ez szerintem adja magát arra amire kell neked Csaby!

alma! [#worship][#worship][#worship][#worship][#worship][#worship][#wave]

(kitolsz velem és elveszed a betevő jótételem lehetőségét. :) )

ppxgww95

Dehogy akarom én elvenni a "betevődet"! Az nekem is van, és még azt sem tudom kihasználni.  
[#nevetes1]

43pbwjg8s

:)
Méghülébb! :)

Egyébként csak arra hajtok, hogy szegelgeteknek ugy mutassam magam mint aki segíteni akar másoknak. :)
Nehogymár azt hidd hogy csak ugy önzetlenül keresgélek bármit is. :)

s5f8tmfv3

http://4.bp.blogspot.com/_RGOw0w-5k3M/SlNrWEtq2LI/AAAAAAAAAMQ/AJ7wzud4k3k/s1600-h/bubo5.gif" border=0>

Csaby

Amatőr, te ismét megcáfoltad a neved. [#worship]

Csaby

Bocs Alma, teljesen összezavarodtam, mert itt mindenki nekem segít. Szóval mindenkinek köszönöm.

000000000

Sziasztok!Betüket szeretnék dxf fájl-ba letölteni.Tud valaki segíteni hogy honnan és hogyan?Előre is köszönöm!Jimike

s7manbs8

Magyarország domborzati térkép létezik valami G kódosítható formában ? Olyan jó lenne egy nagy asztalra kimaratni, akár több részből is összerakva, ha nincs akkora a gép.

yuagaci9g

Ha jol ertem, egy installalt fontal leirt szoveget szeretnel Dxf- be lementeni?

Akkor hasznald ezt: http://www.sharewareconnection.com/download-font-2-dxf-from-sharecon.html" TARGET=_fnew>Font 2 DXF download

yb8iik8sz

Ha AC-t használsz, bármilyen fonts-t, ami az op rendszerbe, ki tudod menteni dxf.

PSoft

Lampas verziója is jó,Plk ezek szerint az AC-t használja.
Nálam a Corel a megoldás,bármelyik(11,X3,X4).
Onnan mentés ACAD.dxf-be.

De,ezeken kívü még számtalan...

000000000

Tisztelt hozzáértők
Kompozit lemezteríték létrehozásában akadtam el azaz elfogyott a hozzáértésem. Marni kellene a lemezt alucobond ami önmagában nem lenne probléma, de van a solid edge program ami állítólag képes terítéket és még sok egyéb hasznos dolgot majdnem magától megcsinálni kivéve ezt.(legalább is velem együttműködve) Nekem a hajtások a marás miatt szögben találkoznak vagy ott hajtom meg, ha sketchup-ban létrehozok egy gyártmányt és szétrobbantva 1 síkra fektetem megtudom oldani mert a drótváz végül is a marási tengely de jobb lenne solid edge-ben vagy mit ajánlanátok?
A a kompozit lemez 5 mm vastag ami : 0.5mm alu 4mm tűzálló anyag és megint 0.5 mm alu

000000000

Nem teljesen világos a probléma. Ha lemezalkatrészt tervezel és a hajlításokat definiálod, akkor tudomásom szerint az SE-ben nem tudsz a hajlításnál marással elvékonyított részt csinálni.
 Ha fordítva a kész testből akarsz kiindulni, akkor a lemezalkatrésszé konvertálás és az élfelhasítás funkciókkal tudsz operálni. De nem használtam egyiket sem, úgyhogy a részletek felől a súgóhoz kell fordulnod.