Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

A kód generálásban, a Mach egyik varázslója,a 'Row Bolt Pattern' segített.
A lézer,állandó powerrel megy,a "Z" dir függvényében kapcsolja egy SSR ki-be.
"Z" mozgás,csak virtuálisan van,a fókusz állandó,nem változik.
A varázslóba írt "Z" fúrásmélység határozza meg a lézer bekapcsolt idejét.
Így,egy "furat" elkészülte,tized mp-ben mérhető a 2mm-es plexinél.

2dbfy8y

Mail-jaim odaértek?
Jó lett ez a lövöldözés.

PSoft

Igen!
Igen!:)

c2nsu773m

Mire szolgál ez a funkció a Coreben?

c2nsu773m

Szerintem ez kell neked!

Nyomd meg a (space) billentyüt!
"A nagy hosszút"

sasi

A kijelölt objektum nyilakkal történő elmozdításának mértékét lehet ott megadni.

sasi

Ez szuper!

Én is próbálkoztam plexivel, de sajnos csak fehér, halványzöld, halványkék van, ezek viszont keményen ellenállnak a kék lézernek, nyomot sem hagynak rajta.  

dx69fn8ya

Igen igy van, az objektumok elmozdulasanak a mértékére használ amit a le, fel jo, bal bilentyu egzsrei lenyomásával valositunk meg, ezt az állitási leheröséget keresem a laser cutba

dx69fn8ya

a lasrcutban egy kijelölt objektumot ezzekel a billentyükkel 1mm lehet elmozditani nekem kéne ez az érték válltoztatásának a lehetösége

Szalai György

http://www.aquadepo.hu/images/big/Eheim/Eheim-diffusor.png" TARGET=_fnew>Hasonló kialakítású az EHEIM diffúzorom és áramlástechnikailag tökéletes.

Szalai György

Igen, én kérdeztem, mégpedig az előtoló szerkezet elvárt felbontása és pontossága okán.
Mert nem érdemes nagyságrenddel kisebb lépéstávolságúra készíteni az előtoló mechanikát sem, mint a lézer szerszámmal kivitelezhető legkisebb méret.
Így ezt a kb. 0,1mm-t meghatározónak tartom a leendő lézeres gépek építése, előtolás méretezése során.
Köszönöm, hogy megmutattad.

c2nsu773m

És miből gondolod hogy van benne ilyen funkció?

PSoft

Elég sok infó van összegyűjtve a LaserCut-ról,pld.http://www.rabbitlaserusa.com/ManualsTutorials.html" TARGET=_fnew>ITT is.
Nincs köztük a válasz a kérdésedre?

PSoft

Húúú de faxa kis gyűjtemény,és csak most találtam![#falbav]
De jól jött volna ez....négy évvel ezelőtt!

dx69fn8ya

Csak érdeklödtem mert a corelbe ez a fukcio sokat segit a pontos szerkesztésekben. Amugy a Space billentyüzetes ajánlatot megteszi ugyan azt a funkciot.