Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

y2u56a0cc

Elvileg ilyen a belseje.

http://www.mcsupplyco.com/uploads/images/drawings/superel/kscut.bmp" border=0>

Bencze András

Ha megnézed a szóban forgó leírás 3-7. oldalán lévő ábrát szerintem neked is egyértelmű lesz. Az általad belinkelt szöveg ugyan mást mond. Az általam linkelt leírásból való? Vagy van ilyen kimenettel is meg olyannal is, de az, AC szervóra való. Olyan korrekt szabályzót még nem láttam amelyik AC és DC motorral működik, sőt pozicionál. A Simodrive frekiváltót kicsit megerőszakolva lehet DC motort hajtani, de pozicionálni nem.

Bencze András

Ha megnézed a szóban forgó leírás 3-7. oldalán lévő ábrát szerintem neked is egyértelmű lesz. Az általad belinkelt szöveg ugyan mást mond. Az általam linkelt leírásból való? Vagy van ilyen kimenettel is meg olyannal is, de az, AC szervóra való. Olyan korrekt szabályzót még nem láttam amelyik AC és DC motorral működik, sőt pozicionál. A Simodrive frekiváltót kicsit megerőszakolva lehet DC motort hajtani, de pozicionálni nem.

Bencze András

Megkövetlek Józsi. Nemcsak hülye, de vaki is vagyok, és néhány strófával lemaradtam....

Bencze András

Megkövetlek Józsi. Nemcsak hülye, de vaki is vagyok, és néhány strófával lemaradtam....

HJózsi

A belinkelt szöveg mint írtam, az általad belinkelt doksiból van... nem találtad meg? Írtam a pontos helyét is ... 2.1 (2-1 oldal)...  
A 3.5.2 pontban ( 3-9 oldal ) írja le a bekötést, vajon mit jelent ott a "DC Motor Cable" ? ... :)
Az lehet hogy valamivel még nem találkoztál deattól még lehet olyan!... Neeem?... De! :D
És hogy más példát is felhozzak ami már volt is a kezemben :  
http://www.granitedevices.fi/index.php?q=products" TARGET=_fnew>Granit Devices - VSD-E XE versatile controller

HJózsi

A belinkelt szöveg mint írtam, az általad belinkelt doksiból van... nem találtad meg? Írtam a pontos helyét is ... 2.1 (2-1 oldal)...  
A 3.5.2 pontban ( 3-9 oldal ) írja le a bekötést, vajon mit jelent ott a "DC Motor Cable" ? ... :)
Az lehet hogy valamivel még nem találkoztál deattól még lehet olyan!... Neeem?... De! :D
És hogy más példát is felhozzak ami már volt is a kezemben :  
http://www.granitedevices.fi/index.php?q=products" TARGET=_fnew>Granit Devices - VSD-E XE versatile controller

HJózsi

OK, [#wave] kár hogy nem később olvastam beírásod ... semmi baj! :)

HJózsi

OK, [#wave] kár hogy nem később olvastam beírásod ... semmi baj! :)

sanka74

Digiflex AC szervo vezérlő beállításáról szeretnék tanácsot kérni.Nézetm a szoftver beállítását, elég pilótavizsgásnak tűnik.  
A tipusa: DPRALTE-020B080A

sanka74

Digiflex AC szervo vezérlő beállításáról szeretnék tanácsot kérni.Nézetm a szoftver beállítását, elég pilótavizsgásnak tűnik.  
A tipusa: DPRALTE-020B080A

sanka74

sanka74

t334wehtf

t334wehtf