Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Minden bizonnyal kisebb feszültségűt is, a paraméterezéskor kell megadni a határ értékeket. Elsődlegesen áram és fordulatszám értékeket lehet megadni ahogy a doksiban láttam, ill. feszültség felső és alsó határokat.A többit megoldja a vezérlő ... Jó cucc!

HJózsi

Minden bizonnyal kisebb feszültségűt is, a paraméterezéskor kell megadni a határ értékeket. Elsődlegesen áram és fordulatszám értékeket lehet megadni ahogy a doksiban láttam, ill. feszültség felső és alsó határokat.A többit megoldja a vezérlő ... Jó cucc!

Szalai György

A gyártó a Bassoon vezérlő típushoz
100W = 12,7
200W = 29,2
400W = 29,5
600W, 800W, 900W = 52 V/krpm értékű motorokat ajánl.
Ezek a motorok 3000 rpm névleges fordulatszámúak.

Szalai György

A gyártó a Bassoon vezérlő típushoz
100W = 12,7
200W = 29,2
400W = 29,5
600W, 800W, 900W = 52 V/krpm értékű motorokat ajánl.
Ezek a motorok 3000 rpm névleges fordulatszámúak.

34jpagzua

Köszönöm a gyors válaszokat.
Két ilyen vezérlőm van AC motorokkal. Sajnos az egyik motor hibás. Van 200W-os DC motorom, azt próbálnám rákötni.
Még egy kérdés:
AC servo motort szét lehet szedni következmények nélkül?

34jpagzua

Köszönöm a gyors válaszokat.
Két ilyen vezérlőm van AC motorokkal. Sajnos az egyik motor hibás. Van 200W-os DC motorom, azt próbálnám rákötni.
Még egy kérdés:
AC servo motort szét lehet szedni következmények nélkül?

000000000

azt tudum de már nem megy jobban van hozá egy paraméterezö kábel meg egy program és ott rengeteg dolgot lehet beálitani itt fogyot el a tudomány (kb 500rmp növelni és fasza lene)

000000000

azt tudum de már nem megy jobban van hozá egy paraméterezö kábel meg egy program és ott rengeteg dolgot lehet beálitani itt fogyot el a tudomány (kb 500rmp növelni és fasza lene)

000000000

meg tudtam forditani a forgás irányt nagyon zsivány

000000000

000000000

000000000

000000000

000000000