Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

nyiszi

Nekem rengeteg féle kártyám van hozzá.Amit beakarok üzemelni ezen van kijelző és nyomógombok  
is.Van belőle 20-30 garnitúra,úgyhogy megéri vele foglalkozni.
A robotom vezérlését akarnám vele összehozni.

nyiszi

Nekem rengeteg féle kártyám van hozzá.Amit beakarok üzemelni ezen van kijelző és nyomógombok  
is.Van belőle 20-30 garnitúra,úgyhogy megéri vele foglalkozni.
A robotom vezérlését akarnám vele összehozni.

Bencze András

És 1 FT5 típusú motorjaid is vannak hozzá? Mert csak azokat fogadja el. Bocs lehet hogy a korábbi FT3-at is elfogadja.

Bencze András

És 1 FT5 típusú motorjaid is vannak hozzá? Mert csak azokat fogadja el. Bocs lehet hogy a korábbi FT3-at is elfogadja.

svejk

Szerintem mennie kell az 1FT6-tal is, mivel gyárilag is azokkal ment...

svejk

Szerintem mennie kell az 1FT6-tal is, mivel gyárilag is azokkal ment...

nyiszi

Az 1FT6-al már forog jobbra balra csak még paraméterezni kell.

nyiszi

Az 1FT6-al már forog jobbra balra csak még paraméterezni kell.

Bencze András

OK, Igazad van Svejk a 611 analóg már ismeri az FT6-ot és az FK6-ot is sőt idomítani is lehet, a főorsó modulja pedig a PH6-ot ismeri. Én kevertem a 611 őssel amit Simodrive 611 Trasistor -Pulsumrichternek hívnak. Megjegyzem ennek is van 7 szegmenses kijelzője üzemállapot (hiba)kírására.
Van doksim mindegyikhez.

Bencze András

OK, Igazad van Svejk a 611 analóg már ismeri az FT6-ot és az FK6-ot is sőt idomítani is lehet, a főorsó modulja pedig a PH6-ot ismeri. Én kevertem a 611 őssel amit Simodrive 611 Trasistor -Pulsumrichternek hívnak. Megjegyzem ennek is van 7 szegmenses kijelzője üzemállapot (hiba)kírására.
Van doksim mindegyikhez.

svejk

Nekem sajnos csak egy-két igen viharvert motorom van, az encoder miatt vettem őket anno, de aztán az sem egyszerű mert azok meg a Heidenhain EnDat protokollal mennek.

svejk

Nekem sajnos csak egy-két igen viharvert motorom van, az encoder miatt vettem őket anno, de aztán az sem egyszerű mert azok meg a Heidenhain EnDat protokollal mennek.

Bencze András

Angol gépkönyv pdf-ben segít?

Bencze András

Angol gépkönyv pdf-ben segít?

nyiszi

Ennek 6 digites folyadék kristályos kijelzője van.Meg alatta 3 nyomógomb amivel lehet programozni.