Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Elég ha a képet elfordítod, vagy az anyagot.

may47wb

Szuper!
Mi a tapasztalatod? Az 1000mm/perc nem sok a 15000rpm hez?

000000000

Ez milyen fa? ... nagyon szép lett!

ppxgww95

Nem teljesem értem, hogy mire gondolsz.

43pbwjg8s

Igen!
 A masszív anyag sok esetben szükséges fa esetében különben hasad törik. Már tudom. :(

43pbwjg8s

A tündért Amatőrnek köszönhető. A G-kódok topicban ott vannak a linkek.
Most csak ezekből csinálgatok,, mert lenne egyéb munka is. Így arra nem lenne idő, hogy próbálkozzam saját relieffel, ráadásul az nem lehetene ilyen jó soha. Ugyhogy köszönet ujra Amatőrnek!

43pbwjg8s

Szia János!
Elsőre féltem. Más is mondta, hogy lehet problémás lesz, de nem volt gond.
Sajnos nem tudok makrózni rezzel a fényképezővel ugy, hogy az jól látható  legyen, de nincs sorja a szélén.

Vagy szerencsém van vagy Misi tűi isteniek! :)
Azt hiszem az utolsó a valószínűbb. :)
Rendelek is gyorsan még, mert az utolsó ketőt törtem el tegnap a 30 és a 20 fokosból :( Béna voltam, nem figyeltem és állóban nekivittem anyagnak. :(

kódgenerálást még gyakorolnom kell.
A GERBERES mód egy ideig ment (Tuba Pistának köszönhetően), de most megint problémáim vannak. (ez meg nekem köszönhetően), így közvetlen (köszönöm Squirreltech) Eagle alól készzült ulp vel a kód. Utólag kiserült, hogy még van mit finomítanom, mert egy két vékonka csík odaveszett. Elég szűkre tervezték ezt a kis panelt.

43pbwjg8s

Szia Sanyike!
Meg nem mondom....  
Azt hiszem ez még azokból való amit VBODI küldött nekem.
Az illata nagyon finom volt a faragás alatt. Olyan cseresznyemag szerű.
Talán ez adhat támpontot.
Nem tippelnék mert ugysem azt találom el ami. :)

43pbwjg8s

:) Eletron! Te már majdnem olyan figyelmetlen vagy mint én!

Azért ment a közepére mert előtte próbálgattam a szélén. Oda már ahol a próbákkal felkaristoltam nem nagyon fért volna.

De:
".... Ezer mittudoménhány forintot..:"
Még annak a darab nyáknak az árát is ott láthatod a videón!!! 125 Ft. Ennyi csak belefért azért...

7kcyndjdg

Kibékülés ügyében, hogy elvettem a gyermekem játékját és cyklont bütyköltem belőle musaj volt 5 madáretetőt fabrikálnom. Hát drága volt ez a üzlet :-)  
http://www.ecomedia.sk/obr/bu.jpg" border=0>

may47wb

Én eddig 600mm/perccel martam dupla fordulaton (kb30000). Na de ezek után én is kipróbálom a nagyobb sebességet, ugye csak előbb végezne a gép :) .
Hát igen! Nem tudom mi lenne velünk Misi nélkül!
Misiről jut eszembe. Csinálta azt a jókis karctűt, ahhoz kitaláltam egy kis plotterkéses átalakítást. Ha kész lesz prezentálom. Láttam te is szeretnél ilyesmit a gépedre.
Üdv.

43pbwjg8s

"....Ha kész lesz prezentálom. Láttam te is szeretnél ilyesmit a gépedre...."

Bizony... De megköszönném!
De inkább össze kellene dobni egy pici kis A4 es gépecskét. Csak erre. De jól elférne akár azon is egy ilyen!

Misi pedig Istenkirály!!!

000000000

Oszlopfő relief érdekelne. Tud valaki segíteni?

43pbwjg8s

u2ayp7esz

A tegnapi nap termése...teremtése :-)http://cnctar.hobbycnc.hu/Dani/Munk%e1im/Csaje.jpg" border=0>http://cnctar.hobbycnc.hu/Dani/Munk%e1im/Csaje2.jpg" border=0>