Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

tfpk6pks3

SYMLY, motion
a megmunkálás 2óra a kivágás pedig 1
a mérete580x250x7mm (anyag16mm)
a lazúrral, jobban tudok árnyékolni és nem szivja el egyből, mint a pácot

eivmhrm04

Kicsit farigcsáltam vasárnap.Átmérő 350mm

eivmhrm04

Gratula,nagyon sokat fejlődtél[#worship][#eljen]

bvadkrcds

motion

Köszi.
Viszont neked már nincs hová...[#wink]
Én is gratula.

000000000

eivmhrm04

Köszönöm,de ha kicsit ,mondjuk 1mm el megasbbra emeltem volna ki akkor még jobb lett volna ,,,talán

000000000

Sziasztok!
Tutom nem ehhez a témához tartozik, de csak itt láttam róla képeket! Szeretnék olyan programot amivel fényképből lehet átalakítani 3D-s alakká a képen levő tárgyakat, hogy pl. domborművet lehessen készíteni!
Köszönöm a segítségeteket előre!

Rabb Ferenc

Egy darab 2D-s fényképből 3d-s alakzatot létrehozni nem egyszerű eset. Az ArtCam Face Wizard modulja elvileg ad hozzá némi segítséget. De jó végeredményt még csak a Tutor videóján láttam... [#rinya]

tfpk6pks3

Ugyan, ez az Artcam topicba tarozik,, de sokan szeretnének ilyet....
A megoldás:  meló, meló, meló
És akkor meglessz....
Én sem csinálom másképp...

tfpk6pks3

Amire te gondolsz, olyan képet, a dolgok dialektikája folytán, csak domborműből lehet csinálni....
A kör bezárult

Jozs

Talán egyértelmű számodra, de azért leírom: a probléma az, hogy a 2D kép csak 2D információt tartalmaz. Hogy 3D -vé alakítsd, ahhoz a fényképen nincs meg a szükséges Z információ. Hasonló a helyzet, mint amikor fekete-fehér képből akarnánk színeset készíteni. Bizonyos programok, mint pl. az ArtCAM támogatja azt a trükközést, hogy mégis "ki lehessen húzni térbe", de bizony elég bonyodalmas, azt a bizonyos plusz információt ( Z ) Neked kell hozzáadni. Minnél élethűbbre szeretnéd, annál több munkával jár. Bocs ha ez már ismert volt számodra.

000000000

Új gép /T2-MAXI-S/ , régi 3D forma.

http://www.youtube.com/watch?v=OLOBHkwFpyU&feature=player_embedded" TARGET=_fnew>Video

http://www.t2cnc.hu/images/holgy-kicsi.jpg" border=0>