Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

sanka74

Tök jó lett,gratula...Szégyelem hogy nem jutattam el eddig az ígért gyertyán fát, igyekszem majd pótolni a talin, addigra hátha találok..

sanka74

Amugy sztem nem kell csinálni semmit neki, ez igy pont jó, a repedés még külön dísziti is....

Miki2

Ez nagyon szépen sikerült.
Valahonnan ismerős ez a Madonna.

j3rx6bsjd

Lassacskán be kell szereznem egy mikroszkópot az apróbb dolgokhoz.(5.3x3.2mm)

http://cnctar.hobbycnc.hu/Szeles/mel%F3k/forg%E1csol%E1s/mini%20bigy%F3%20800.jpg" border=0>

000000000

A fa nem reped meg, ha a bütüs részen meggátolod a nedvességfelvételt. Én gitárokat csinálok és az anyagot évekig szárítom úgy, hogy a fák végeit parafinolajjal itatom át, vagy pedig olvasztott gyertyába mártom. Persze a megmunkálás előtt ezt a részt le kell vágni,de ekkor is a megmunkálást követően a fát valamivel (pl. viasz, lakk, stb.) utókezelni kell. Natúran ui. a fa vizet szív és reped!

000000000

ez egy proba,és a kép feltöltést tesztelem!:))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/2010-02-18%2018%2037%2026.png" border=0>

000000000

000000000

Nagyon szép ez a relief, biztosan szépen mutatna rézben is.

000000000

szépen,csak örűlt nagy "Z mélységek vannak!!!120x90-l, 25mm!!!

tfpk6pks3

Nagyon szép munka. Gratulálok.
Szépen dolgozik, a géped!
Én a helyedben, egy kicsit megdolgoztam volna a relífet, hogy síma legyen a felülete, meg aminek nem kell, az ne süppedjen bele (pl a hajtincs a nyakon stb)
De gyönyörű munka, öröm nézni.

j3rx6bsjd

Mozdony modellhez fényszóró köré valami díszkeret.
Már csak az a probléma vele,hogy aki kérte nem jelentkezett ezidáig.
1.6-os és 2.3mm-es furatok vannak benne,1mm-es sárgarézlemezből készült.
A furatok között 0.2mm falvastagság van elméletileg.Megmérni nem tudom pontosan,ahhoz kevés a tolómérő.Pont a hegyén mérné és ott már billen egy kicsit.

000000000

nem semmi!!!:)))te csináltad öket?

000000000

Urak,valaki egyszer keresett hajózással kapcsolatos relifet,és jelentem egy ilyennel tudok szolgálni!:)))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/2010-02-19%2015%2000%2051.png" border=0>

Rabb Ferenc

Szép a csokrod, és nagy előnye, hogy nem hervad. Csak reped. A nagy "Z" méretet nem lehetne kivédeni pl legalább két rétegre szeleteléssel? Persze a tagoltsága miatt nem egyszerű utána összeragasztgatni. Nameg sok ragacs - sok bevitt víz... Szóval "csak" reped.

j3rx6bsjd

Az alkatrészt én készítettem,de modellezésben nem vagyok járatos.Időnként szoktam készíteni alkatrészeket modellezőknek is.Szeretem az apróságokat.Minél komplikáltabb,annál szebb.