Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

exvm7f6a

Nekem van egy tenyérnyi 3mm vastagságú átlátszó ha kell.
Azt hallottam nagy fordulat és folyamatos emulziós víz vagy alkoholos hűtés kell, különben olvad.

43pbwjg8s

De szerencse hogy én ezt nem hallottam tegnap! :)
A lötybölő alkatrészeinek egy része abból készült és a H1-es vezérlő dobozának előlapja.
De azt hiszem érdemes próbálkozni, vagy ha valaki a tutit tudja akkor inkább azt alkamazni.
Meg tudod próbálni?

43pbwjg8s

Helyben (Szalai Gyurinak köszönhetően) nekem is van még a 6mm-esből. Csak gépem nincs még amivel próbálkozhatnék. :(
A fagépem felejthető.

000000000

Kösz az ajánlatod, de az erre nagyon vékony. Szerintem legalább 15-20 mm körüli vastagságba lenne látványos, hogy kiadja a 3D-t

Esetleg ha valakinek lenne ijen, elkészíteném és publikálnám az eredményt.

43pbwjg8s

Húú de jó lenne!
Jó kezekben lenne a project! :)

tfpk6pks3

Laslie: Azért csinálom...[#buck]
A legjobb idáig az egyik Harley-s óra volt, azt szépen fellicitálták, annyira tettszett nekik, igaz fekete dióból volt (20e)

tfpk6pks3

Stílszerúen....  
http://kep.ivpicture.hu/157506.N.jpg" border=0>[#smile]

4um5b65d

És mennyi TIME ment rá arra a munkára ???

tfpk6pks3

Nos...
leírom harmadszor is, hátha láthatóvá válik
2 óra munkaidő

4um5b65d

Bocsi, nem figyeltem.....
Vedd úgy, hogy csak most toppantam be az ajtón.....
2 óráért nem rossz pénz az...... :))

tfpk6pks3

Semmi gáz, nem azért írtam, hogy leírom harmadszor ís, mert nem reflektáltál, hanem mert ez a q[#falbav]a gép, vagy a fórumszoftver stb nem reflektált. Látod... háromból, csak 1 látszik.

4um5b65d

Ja, akkor viszont #244-et módosítom a következőre.....

" Ne bakker, hogy már háromszor leírtad , ki látta ? "

[#nyes][#nyes][#wave]

tfpk6pks3

[#wilting].....

[#nevetes2][#integet2]

000000000

Végre, valakinek, van már normállis cégére!!!:))
Nem utólsó sorban, jól is sikerült és találó!
Gratulálok!

000000000

Hali.
Vbodi mijen progival csináltad a G kódott ?