Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez van, ha belekerülünk a nagy könyvbe.
Ez is fotóról készült, juharfába.  
Maró 3mm. Szintelen lazurral vannak kezelve.

Esetleg, valaki felismeri a rajtalévőket????

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/Fa%20munk%e1im/a+a%20k%f6nyv%20k%20.jpg" border=0>

000000000

Bodi!az isten is faragonak teremtett!!!:)))nagyon szép profi munka!:))))jo látni,hogy megindultál a lejtőn!:)))de főlfelé!:))))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

mint hamár láttam volna..!:))))nagyon szép Danibá!nem te,hanem a műved!:)))))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]bocsi érte,de olyan jol ki jött!:)))

000000000

Vigyáz, te kis szemtelen:)) Befaraglak egy fába:)))

Köszi az elismerést, meg a kezdő rúgást!

000000000

az inkább be huzásvolt  !:)))inkább te faragj be mint az uthenger!:)))sikerűlt meg oldanod a kérdést?

000000000

Sajnos nem:(((((((( Lehet, a Laci tudna segíteni.

000000000

Szia!
Fogalmam sincs, úgy kaptam ezt a cseresznyefát száraz, gyalult deszka formájában. Fával eddig még nem foglalkoztam, de nagyon magával ragadott a szépsége.

000000000

Szép pár vagytok életed nagy könyvében, gratulálok.

000000000

láttam egyett a vectornál,csak kicsit borsos az ára!megvegyűk kőzősen?

000000000

a plantlife-flowers és lát6tod!:)))

000000000

Szerintetek, mi lenne a helyes, érthető megnevezése, az ilyen fafaragásnak, fotóról.

Kérlek segitsetek megfejteni!

000000000

image to carving!:)))relief!:)))de az englis,az relifnek hivja!

000000000

Kérdezz meg száz embert, mi az a Relif. A megkérdezettek 99.5% a azt hiszi, az anyját szidod.  
Na, ezért keresek valami értelmes magyar kifejezést rá.

msas

A dombormű (relief) olyan szobrászati vagy iparművészeti mű, mely alacsony plasztikával emelkedik ki egy alap síkról a térbe. Anyaga lehet, kő, fém, fa, elefántcsont, agyag, műanyag. Ha az adott lapba belevésik az üzenetet, vagy ábrát, akkor mélydomborműről beszélünk.