Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Azt gondolom, ábrándozásból ritkán lesz pénz.
Gyártani kell azt amit keresnek, és el lehet adni. Ha már van stabil bevétel akkor lehet kezdeni új dolgot bevezetni a piacra, fokozatosan. A mindenbe belekapok nem vezet sehová. Különösen nem anyagi háttér nélkül.  
Ahogy hallom, a becsület is porladóban van.

43pbwjg8s

Ez így van.
Szét kell nézni mi is az aminek láthatóan van piaca és azt csinálni jobban, szebben érdekesebben. Én ugy gondolom ilyet dédelgetek magamban már évek óta. Csupán nem tudok eljutni oda hogy meglegyenek az eszközeim hozzá. Most ezeken az eszközökön dolgozom lassan több mint fél éve intenzíven. (előtte 5 évig elméletben gyüjtögetve) Tudom lassan, de... sajnos így megy ez.
Persze egy munkahely mellett ezt én talán könnyen tehetem.

S a becsület??? Ezt nem értem?
OFF ON:
Ment levél a motorokról!
OFF OFF

4um5b65d

A logó dologban bizony igazad van, de az eladás az más. Régi mondás, hogy minden el lehet adni a megfelelő marketinggel. Gondolj csak a lökött gumcsirkére a reklámban. Pedig nem is azt reklámozták, aztán mégis vitték mint a cukrot.  
Ki gondolna arra, hogy a É/D-i sarkokon is el lehet adni a hűtőszekrényt.
Abban viszont igazad van, hogy Tibinek nem lesz könnyű dolga, mert rétegárut szeretne értékesíteni.

000000000

Megyek a csevegőbe viszem ezt a témát mert itt takarítani fogok hamarosan.

udr95i4vu

Üdv Nektek
Még mindíg keresnék 3D-s marható figurákat ,ha valakinek lenne publikus azt megköszönném
Üdv
ABIT

3ztiz2p39

Én pedig annak örülnék ha az egyes remekművek mellé odaírnátok a méreteit különös tekeintettel a Z maximális mélységre, illetve hogy mennyi idő alatt készült el.
Már több ismerősöm csalódott amikor megtudta hogy egyes esetekben sok-sok órás műveletekről van szó.

000000000

http://www.epa.oszk.hu/00800/00804/00274/szines/marha.jpg" border=0>
marha-tó

Bocsi, ezt nem hagyhattam ki![#vigyor3]

udr95i4vu

4um5b65d

[#nyes][#taps]
Azt hiszem felveszlek a klubomba......
Hatalmas poén vóóóóót, persze csak műfaj értőknek... :)

000000000

Jobban öröltem volna ha kimarod CNC vel és igy örökíted meg a magyarok ősi kincsét.
De, látom át adtad a lehetőséget Abit nek.[#taps][#wink]

000000000

Igen! Egyet értek felvetéseddel. Valóban látom a döbben arcokat amikor azt mondom, amit a topik nyitáskor beraktam 120 x 190 mm -s darabot 12 mm mélyen több mint 8 órág mart a CNC.  
Meg olyat is mondtak már ismerőseim, jaaa CNC vel könnyű. Persze az előkészítés még több óra a fotóról.  
Na igy jönne ki a 2 ezer Ft os eledási ár:)))[#nyes][#violent]

xe44memnh

160*160*20mm.
10mm mélyen a nagyolás ~4perc, a simitás spirál alakban történt 0.1mm fogás széleséggel 60perc. Félgázzal...

http://cnctar.hobbycnc.hu/D.Laci/DSSC_SZERVOVAL_SZERELT_GEPEK/sajatgep/loki.bmp" border=0>

tfpk6pks3

Tájékoztatásodra, az alul látható órák mérete 200x200mm, Z 9 és 14 között. Az elkészülési idők 1-1.5 óra között.(előtolás 4500mm/perc) Remélem ilyesmi infóra gondoltál

3ztiz2p39

Igen pontosan ilyenekre, köszönöm mindkettőtöknek!

000000000