Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

thayscj6c

bznc93pf5

bznc93pf5

és még az sem mindegy mivel, hogyan készül a gravírozandó kép, és még ezek után mi a vezérlő szoftver

PSoft

Ugyeee!

Itt a te példád...
A "vigyoriból" se tudtál három egyformát csinálni![#nevetes1]

Amúgy, fasza lett a "vigyori"![#eljen]

bznc93pf5

itt is úgy mint a halftone marásnál sok múlik a képen is, túl sok világos találkozik a világossal vagy épp fordítva akkor nem annyira jó mint egy sötét és a világos formák találkozása

bznc93pf5

bznc93pf5

és még nagyon fontos az alap is, mire készül?
sima fehér egyszínű talán a legkönnyebb

itt ebben az esetben az alap nem sima hanem rücsis, a nagyított képeken látszik is, ezért talán nem annyira szép a kép

000000000

Ááá, a távolság sokat javít a dolgon. Úgy van mint a csajokkal. Elég nagy távolságból sokkal több szép nő van. Meg ha eléggé öregek vagyunk akkor is. [#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

PSoft

Én, pont fordítva tudom!
Ahogy öregszik az ember, egyre több a ronda nő.
Az meg ugye, kinek köll!?[#nevetes1]

Az eleje viszont...igaz!
Minél messzebbről nézel valamit, annál távolabbról látod!
Ha nagyon távolról nézed, akkor meg már, nem is látod!:)

000000000

Ha meg már nem látod ,,,,,,,,,,,, Na, akkor olyannak látod amilyennek akarod. Ha van elég fantáziád. [#nevetes1] [#taps]

v6ywznm

Sziasztok!

Még új vagyok itt a fórumon de már majdnem egy fél éve van egy 600x400-as gépem és jó ideje olvasgatom a hozzászólásaitokat, itt ragadnám meg a pillanatot, hogy gratuláljak a sok jól kivitelezett munkátokhoz. Íme néhány dolog amit "pimpelgettem"[#vigyor5]:

u6p5jr23k

Szia.Üdv a fórumon.
Nagyon jók a virágok!
Sima rétegelt lemez van lefújva feketére?
Az utolsó képen mi látható?

b4nm7gjvr

Tudod, a sötétben a csúnya nő is olyan szép amilyennek látni akarod. Az már csak ráadás, hogy a kora sem látszik....:D

guliver83