Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

svejk

Nem, nem, majd a későbbiekre gondolok, hogy nem lesz leányálom takarítani a bordák miatt.

persze ettől függetleneül szép, ügyes vagy.

Én már vagy 30 éve készülök csinálni egyet, de a vége az lesz, hogy D.csaba fog örülni ha eladom neki a csöveket :)))

etc77f5nr

Milyen típusú csövek ? :PPP Egyébként a Tv alatt van nem vészesen porosodik,de asszony szeret takarítani :))) Már egy éve ott van és csak minimális por volt rajta, de időközben levoltpárszor törölgetve, de nem szereti fogdosni, mert 180V eléggé csípős. Bedugva más az óra fogása :))

svejk

szf

Jól néz ki.Most akarok hasonlót csinálni. Folyamatosan csöveket keresek. Elküldenéd erről az adatokat rajz , nyák stb?
Köszi

szf

Szia!
Ha nem kell a cső engem érdekelne.
Üdv

etc77f5nr

Z560-al akarok legközelebb csináni egy álló faliórát, de most nincs keret rá. Hobbielektronikán fent van minden róla cikkekben. Van sokféle.

bznc93pf5

alakul már de még mindig nagyon sok a hiba, nem hiszem hogy ennyire bonyolult lenne egy vacak puzle-t összerakni[#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav]

bznc93pf5

készen van nekem valahol, ha ma este lesz még időm lehet megkeresem

PSoft

Igaz, nem engem kérdeztél, de én pld., azt se tudom...azt hogy kell!:)

Ezekből is csak, "porfogó" lett!
Egy darabig tűrte őket, aztán...

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/Sasf%C3%A9szek/IMG_0720.JPG" border=0>

3z4pi4rei

Köszi Béla bátyám!

Az úgy van, hogy azok munkahelyi selejt mdb-ok, amiket kidobás előtt elkértem. Mart alu, nikkelezve. :)

PSoft

Jó kis céged van!

Még a selejtet is nikkelezik![#eljen](mielőtt kidobják):))

etc77f5nr

https://lh3.googleusercontent.com/-E3MmYQW8VqQ/Vw6NbxjUK6I/AAAAAAAABP4/jtTjE7T4-IQw889qHaSHLrO0MUvIi-VqQCCo/s512-Ic42/wdora201.JPG" border=0>

Másik WD óra :)

sufnituning

Inkább csöves órát csinálj![#wink]

etc77f5nr

Ez volt a kérés :) Ha tehetném gyártanám a csöves órákat de jelenleg én vagyok "csöves" :) A nyákokat letudnám gyártani most is hozzá :)))) De egyebem nincs :) És még a kocsiban is besz@rt a nyeles tengely csapágy :(

sufnituning

Királyság a csöves, tecccik![#eljen]
Én is voltam csöves, de kinőttem!