Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Bozso777

Köszönöm...és neked is Pabló :)
Nagy bajom nincs a gravírtűvel...leszámítva hogy életlen szegény...egy darab van csak, és az sem mondhatni jó minőségűnek...de arra jó , hogy megmutatta igenis be kell szerezzek pár darab jó minőségű gravírtűt.
Amikor megcsináltam a képet a kisfiamról, és jó lett az szuper élmény volt....deee amikor édesanyám megkapta a képet a kis unokájáról, és percekig csak csodálattal bámulta, az az öröm amit okozott, az mindennél többet ért :)

4h2rzwpag

PSoft

És...

Milyen jól repül!
[#eljen]

PSoft

Ez a csodás a CNC-vel készített ajándékokban.
Ismerős az érzés!:)
Legalább,két ember tud neki örülni.
Először Te magad,amikor kiveszed a gép alól,utána pedig a megajándékozott,akinek készítetted!:)
 [#wave]

pv6cdvuc7

pisti73

Szia!

Megnéztem Neked milyen lazúrt használtam, annyi van a dobozán, hogy Poli Farbe kül és beltérre használható vízzel hígítható lazúrfesték. Dió színű.

Én úgy használom, hogy pácolás után letörlöm a felületéről a fölösleges festéket, száradás után a felületét óvatosan lecsiszolom, majd matt lakkal lefújom.

keri

Klassz! [#eljen]
Végén jól értem hogy "Lemerült a rádió"? :D

PSoft

Igazad lehet!:)

Mostanság,megint "divat" a plafonig becsomagolt/burkolt fürdőszoba.
Már,"lusta" háziasszonyok is csak a régi meséskönyvekben vannak.:)
Szerinted,jól mutatna az egyik sarokban a zárósorban...
Csak hogy...legyen mit pókhálózni.:)))

200x250mm-es a fehér mázas csempe.
(a lépést,kicsit elnagyoltam):(  

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Munk%C3%A1k/2W-os%20l%C3%A9zer/Tesztek/M%C3%A1zas_feh%C3%A9r%20csempe_p%C3%B3kh%C3%A1l%C3%B3/IMG_4109.JPG" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Munk%C3%A1k/2W-os%20l%C3%A9zer/Tesztek/M%C3%A1zas_feh%C3%A9r%20csempe_p%C3%B3kh%C3%A1l%C3%B3/IMG_4112.JPG" border=0>

b4nm7gjvr

Nem semmi vagy....mit ki nem találsz...és még ötletes is...

svejk

Jó, bár valami barátságosabb arcú pók kellene.
A fürdőkádra meg vizipókot. :)

etc77f5nr

Necces egy kádat betenni a gép alá :) Egyszerűbb felfúrni a síneket a kádra :)

svejk

Merj nagyot álmodni!

Újgazdagék udvarába begördülsz a LaserTech-es autóval, fürdőszobába bevezeted tükrökkel a sugarat. :)

000000000

Tetszik. Sok jó ötleted van, kreativitásért nem mész a szomszédba.

PSoft

Köszönöm Mester!

Hát...volt idő,mikor szívesen mentem volna a szomszédba(is)!
No persze,nem kreativitásért!:)))