Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Mobil net-tel nem kel várni, csak ujra kel csatlakozni, uj ip címet adnak.
Kábel netnél ugy csináltam hogy regeltem egy dyndns címet és azt ujitotam mindig ujra igy ott is uj ip címet kaptam...

kisinas

Én is jDownloadert használok, és ilyen esetben mikor van több lehetőség is, párhuzamosan töltöm a file-kat.
Az elsőt a filserve-ről, a másodikat a filsonicról stb...

000000000

home made energy
Na ez nem semmi az egész video arról szol hogy a csávó összeforasztja, dobozolja a napelemcellakat.
Ha ilyen celláink lennének, akkor szerintem mi is össze tudnánk drótozni.

000000000

000000000

Kösz, valahogy igy gondoltam én is az ár arányt.

000000000

menyire fontos a system lemez gyorsasága....
http://www.youtube.com/watch?v=JfIdK_9CKwE&feature=related" TARGET=_fnew>HDD VS SSD videok....[#nevetes1]

000000000

Itt egy nagyon jó cikk, sz SSD-vel kapcsolatos tudnivalókról és tennivalókról:
http://prohardver.hu/teszt/mindent_az_ssd-krol/bevezetes_ssd-alapok.html" TARGET=_fnew>SSD alapok

Motoros

http://youtu.be/UmatL75dO3c" TARGET=_fnew>Tervezett elavulás Naponta azt tapasztalom, hogy van benne valami igazság.

yuagaci9g

Ja, ezt mar mutatta Sasi, (2011. jún. 26. 20:04 | Válasz | #1581 )

Nagyon igaz es elgondolkodtato, Szeretnek tenni ellene sokszor, de lehet kenyelmesebb hatradolve
az ujat elvezni, csak lehet, hogy sokba fog ez kerulni nekunk!

Motoros

Ez gáz. Tényleg. Övé a hangszóró.:) Figyelmesebben olvashatnám a fórumot.
De az ügy nagyon aktuális. Anyósom 1960-ban gyártott hibátlan Hajdúsági mosógépet használ. A maiak lemezháza 3-5 év alatt szétrohad.

besirkyjh

Azért annyiban jo hogy a multkor nem éreztem olyan fontosnak hogy végig nézzem de most meg tettem .

Elgodolkodtato és tanulságos is egyben . Olyan hellyeken ahol nem a " fogyasztoi társadalom " a berendezkedés ott katasztrofális lehet , de ezen az elven akár belölük is lehet fogyaszto .
Ennek nincs vége soha egy körforgás az egész vagy ez van vagy az , együtt a kettö már kivan osztva .Nem irigylem a most születetteket meg az ovisokat .

Motoros

Én is ugyanezeket gondolom. A régebbi időkben a rendszerek sokkal stabilabbak voltak. A filmben is elhangzik hogy nem is kellene messzire visszamenni csak 1960-ig . Elzárt falvakban még most sincs nagy gond.
A fogyasztói rendszerek stabilitását jól szemlélteti a mostani ciprusi robbanás is. A fogyasztói rendszerben vagy fogyasztasz és akkor van melód és élelmed vagy éhenhalsz.

besirkyjh

Nem halsz éhen mert akkor jonnek a "fogyasztoi társadalmak" és ugy meg tömnek segéllyel hogy na ( abba beledöglessz az biztos ) ( lásd Görögök meg még pár év a hatása ) .

Ááááá hagyjuk .

43pbwjg8s

Nos ki lesz az aki a 100E. letöltést le tudja kapni a hobbycncart on? :)
Eljött ez az idő is. :)
hobbycncart
Aki lekapja a számlálót 100E-nél egy screen grabberrel és elsőként elküldni nekem az kap egy az ingyenes reliefek között nem megtalálható komolyabb reliefet!

Egyébként elérhetőek lesznek innen a DELCAM nyilvános ArtCAm előadások is!
A főoldalon az előadások logójára kattintva találjátok meg az előadások időpontjait és a linket a csatlakozáshoz.

Üdv
KisKZ

hostya

Péter!
Nem működik a link !!