Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

kisinas

Mindíg is nyűgösnek tartottam a képek feltöltögetését a különböző oldalakra, és onnét a megfelelő linket kiválasztani.
nem beszélve arról hogy  előbb utóbb (inkább előbb mint utóbb) törlődik a file.
Most találtam (jobban mondva meghívtak) egy olyan oldalra ahol nem kell a töltögetéssel, stb kínlódni, egyszerűen csak egy külön mappában elhelyezed a közzétenni való fileokat a saját gépeden, és máris küldheted az eltéveszthetetlen  linket...
Mindez 2 gigáig működik, de minden meghívott után 250MByte + jár.  
ezért is nem tettem fel ide a címet hogy tolongjatok a meghívóért [#nezze]

Béni

Például: Dropdox
Nem kell meghívó!
https://www.dropbox.com/" TARGET=_fnew>Dropbox

f2266unib

Urak! Egy megjegyzés. Lehet lehurrogni, de el is lehet rajta rágódni. Sokan próbáltok különböző kétes hírű, reklámokkal telizsúfolt, meghívókhoz kötött (és kéretlen oldalakra vivő) warezoldalakra feltölteni. Ez azon kívül hogy viszonylag nagy informatikai veszélyt hordoz magában. Jogilag is gond lehet ha a törvénykezők besokallnak. Egy erős tárhely bérlése ahhoz képest amit itt a fórumon "elszórtok" kismiska. ( az elszórtok szót kéretik jó értelemben érteni) Nem tudom, hogy a fórum mekkora tárhellyel gazdálkodik. De az elmúlt napokban a hirdetésmentesítésre adott összegből gyanítom hogy akár egy saját domain regisztrációval együtt is simán beleférne egy nagy helyre. Egy példa és befogom a pof...mat. A kaneger.hu eredetileg egy saját itthoni szerverről indult. Nagy befektetés, alkatrészek, energia stb...nem részletezem, horror ár és vesződség. Aztán átkerült egy bérszerverre amikor ékezetes domaint lehetett regisztrálni. Ott futott kb 5 évig. Az ára magas volt a szolgáltatási ráta viszont 99.9% volt. Most ott tartok hogy a 4 domain éves hosszabbítási díjja cca 6000 Ft (ezt nem lehet kikerülni ez a szabott ár) és a tárhelyért ami jelenleg 4 GB fizetek évente valami bruttó 9000 forintot, amiben a levlistától a mailszerverig minden benne van. Garantált 99,7% eléréssel. Nincs reklám, biztosított a védelmem és nem kötődöm sehova. Csak ennyit akartam mondani.

kisinas

ha figyelmesebben elolvasod én egyáltalán nem állítottam hogy meghívó nélkül nem lehet regisztrálni, én csupán a + tárhelyre utaltam

svejk

Úgy tudom 6000 Ft a reklámmentesítés ide.
Azért van ennek is előnye ha nem lehet szorosan névhez kötni az oldalt, bár így is megcincálják Varsányit.

f2266unib

6000 Ftból jó kis helyet ki lehet hozni. A reklámos oldalak gusztustalan módon hajtják be a sápot. Fizetnek nekik a hirdetők (és nem számít mit hirdet SZ-R ig bármit) megvágja a felhasználót 1* azzal hogy az oldalon való műveletekért pénzt kér. Ha csak regisztrációt akkor tuti hogy 2 nap múlva eladja az email címedet (és a közösségi hálón keresztül az összes ismerősödét is ) egy spam gazdának. Pénzt kér azért, hogy a saját maga által kitett hirdetéseket leszedje. És ami a fő, és nem szabad elhinni hogy lenyomozhatatlanul lehet azt tenni ami jólesik. A szolgáltatók igen nagy adatbázist őriznek a ki és belépés adataival. Innen egy ugrás az ip cím, szolgáltató,,,,és kipp kopp kikopog máris ott állnak az ajtó előtt.

f2266unib

De csak elmélkedek....:)

svejk

Én meg nem értek hozzá... :(

Béni

Igazad van, figyelmetlen voltam, elnézést kérek hogy rontottam a bótot![#lookaround]
(Nem mentség, de a 12. sörnél jártam ...)[#vigyor2]

Devecz Miklós

000000000

Ingyenes letöltést nem adsz?
Vagy, ez szin tiszta biznisz?