Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

neduddgi

Van az is, katt: "slow download" !

000000000

ez mind ingyenes......
de könyebb az élet jDownloader![#nyes]

000000000

Én, nagyon "ügyesen" eljutok már 99 –ed szer eddig.  

link has expired

Feladtam!
Eddig ez a legócskább hely amivel találkoztam.  

ewssp032s

itt tenyleg nem mukodik valami jol, az utolso filet akarhogy probalom nem sikerul letolteni.

Rabb Ferenc

Akkor a saját gépeteken nézzetek körül, mert nekem ma reggel lejött mind a négy, mint az atom.  

Most külön rápróbáltam az utolsóra, csuklás nélkül jön...

000000000

az ingyenes szervereken part közöt idöre kell 10..20perc is lehet várni ez szinte legtöbb ilyen helyen igy müködik hisz ezért free ha folyamatosan lehetne tölten azért már fizetni kell....ezek a helyek ilyen mekötésel huznak hasznot a felrakot fájolok tárolásáért az az tárhely...!:)
egyébként ip cimet azonositja és igy szabja be az idö limitet....

000000000

az pedig 2 dolog leget a 99% megál a letöltésed
vagy a letöltö program rossz vagy virus irto blokol de mit mert videok vanak a linkekbe![#wow2]

000000000

fix ipsek elég sokat szivhatnak az ilyen helyeken szolgáltatoi átok dinamikus iplele nincs gond azt lehet modoitani minden part után szinte és nem kel várni sem.....

ewssp032s

igen, most nekem is sikerul leszedni az utolso csomagot is, de egy masik bongeszovel.

000000000

firefox az boldogul wupload
expolerbe nem mindig jön elö a beirando betü ablakok sem a "slow download"  nál egyébként ez java hülyeség miat...

000000000

nincs tökéletes böngészö midegyiknek van valami nyavajáka expoler....firefox....opera![#gun]

000000000

Elég jól használható a filesonic. A free is elég gyors, várni kell a fájlok között de csak 15 percet. Jdownloader-rel szoktam, az feldobja a captcha ablakot is.