Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Gépek felújítása A-Z

Indította gaben, 2024 április 09, 16:03

Előző téma - Következő téma

ab

Idézetet írta: Vetesi75 Dátum 2026 június 12, 09:45
Idézetet írta: ab Dátum 2026 június 10, 22:43...

IdézGyűrűs kenés: A gyűrűs kenési megoldások esetében a kenőolaj egy kis része veszteségként elfolyik, de a nagyobb része keringve újra felhasználódik. A csapágyház zárt alsó részét töltjük meg olajjal, amelybe beleér a kenést végző gyűrű. Emiatt a ház felső részét úgy kell kialakítani, hogy a gyűrű a tengelyre szerelhető legyen. Két típusa ismeretes, a gyakoribb a laza kenőgyűrűs kivitel. Ennél a gyűrű a tengelynél jóval nagyobb átmérőjű, és az olajba belelóg. A gyűrű a tengelyen elfordulhat, a tengely forgásától forgásba jön, és a rátapadt olajat a kenendő helyre felviszi.
A merev kenőgyűrű a tengellyel egy darabból készül, vagy rá mereven rögzített. A merev kenőgyűrű nem akadhat fenn, vagy nem csúszhat meg, ami a laza kenőgyűrű esetében bekövetkezhet, és így a kenés leáll vagy elégtelen lesz. Hátránya viszont, hogy osztva kell készíteni, ez pedig a megengedett legnagyobb felületi terhelés miatt hosszabb csapágyperselyt jelent. A felhordott olajat a gyűrű széléhez közel kialakított (és profilos) lap szedi le és juttatja az olajbevezető horonyba. A csapágyház alsó részében kialakított tartályt csak bizonyos szintig szabad olajjal feltölteni, mert ha nagyon mélyen merül a laza gyűrű az olajba, akkor nehezen indul vagy beragad.

Ezek alapján a tartályokat tisztítom első lépésben. Azt írják még, hogy alacsony fordulatra, nagy terhelés esetén nagyobb viszkozitású ajánlott. Ez az esztergapad maximum 750f/p-et képes forogni.
Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

noctiluxx

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Akrilból marunk viszonylag nagy (kb 50x200cm) alkatrészeket és igényelne legalább tizedes pontosságot.Sok furat, pocket és kontúr van benne. Van 2 daben gépünk, de próbáltunk már többféle sima stepperes gépet és hosszabb munkáknál, szerszámcserénél, forgatásnál minig kerül bele elveszett lépés. (nagyobb fogasléces kínai gépeket pl). Szeretem azt gondolni, hogy értek hozzá, építettem is már stepperes gépet, halálba van lassítva sebeesség és gyorsulás is, de gyártani is jó lenne közben :D  Szeretnénk fejleszteni, de az irány még nem tiszta. Nézegettem a jmc ihsv motorokat, azokkal mennyire lennék előrébb? A mechanika üresen elég jó mérve azt a kevés trapézt leszámítva hosszirányban. Ha új gép jönne szóba, ami már enkóderes, melyik márkákkal érdemes foglalkozni ebbena  méretben?

TBS-TEAM

Idézetet írta: noctiluxx Dátum 2026 június 25, 20:23Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Akrilból marunk viszonylag nagy (kb 50x200cm) alkatrészeket és igényelne legalább tizedes pontosságot.Sok furat, pocket és kontúr van benne. Van 2 daben gépünk, de próbáltunk már többféle sima stepperes gépet és hosszabb munkáknál, szerszámcserénél, forgatásnál minig kerül bele elveszett lépés. (nagyobb fogasléces kínai gépeket pl). Szeretem azt gondolni, hogy értek hozzá, építettem is már stepperes gépet, halálba van lassítva sebeesség és gyorsulás is, de gyártani is jó lenne közben :D  Szeretnénk fejleszteni, de az irány még nem tiszta. Nézegettem a jmc ihsv motorokat, azokkal mennyire lennék előrébb? A mechanika üresen elég jó mérve azt a kevés trapézt leszámítva hosszirányban. Ha új gép jönne szóba, ami már enkóderes, melyik márkákkal érdemes foglalkozni ebbena  méretben?

A Dabenes gépen le kell cserélni a Mach3-at UCCNC vagy Linuxra és a léptetőket szervo motorokra (230V AC) és máris lesz sebesség és megjavúl a pontosság is.
Ha már megvan a vas.
József

kgl

Ma találtam rá erre a kb 1 évvel ezelőtti videóra ahol egy régi CNC esztergát alakít át a srác egy kicsit modernebb CNC esztergára.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

Vetesi75

Idézetet írta: TBS-TEAM Dátum 2026 június 25, 21:18A Dabenes gépen le kell cserélni a Mach3-at UCCNC vagy Linuxra és a léptetőket szervo motorokra (230V AC) és máris lesz sebesség és megjavúl a pontosság is.
Ha már megvan a vas.
Pont ez merült fel bennem a hozzászólás kapcsán, hogy a lépésvesztés biztosan hardver eredetű-e? A szervónak ok., hogy nagyobb a jitterrel szembeni tűrőképessége (a pontosság rovására), de az csak elfedi a hiba eredeti okozóját.

TBS-TEAM

Idézetet írta: Vetesi75 Dátum 2026 június 25, 22:28Pont ez merült fel bennem a hozzászólás kapcsán, hogy a lépésvesztés biztosan hardver eredetű-e? A szervónak ok., hogy nagyobb a jitterrel szembeni tűrőképessége (a pontosság rovására), de az csak elfedi a hiba eredeti okozóját.

Persze a mechanikát is át kell nézni, a hibákat orvosolni.
A szervokhoz áttétel is kell mert a Dabenes gépeken 1-1 hajtják a léptetők az orsókat.
A vas nagy része egész elfogadható.
József

borvendeg

Daben-ws gepnek elektronikailag barmi is lehet a baja.
A vas nem rossz de kimai motorvezerlo kinai motorral. Ez meg talan ok. De az elektronika egy igazi takolat. Egy ideig foltozgattam aztan lekukaztam az egeszet es ujraepitettem. Dsub csatikon viszik a motoraramot meg ilyenek. Szoval elektronika nrlkul kell venni daben gepet.
Olyan nincs hogy nem fér be!