Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

De mondjuk nem mindegy milyen jellegű baki, lépés maradt ki a windows háládatos közreműködésével, vagy valami egyéb hiba, vagy nagyobb gép kellene ?

KoLa

Mé' nem hagytam!!!? hát!...
A másik felét a szerszámnak, ami bonyolultabb is így csináltam ! és ott nem volt hiba!

KoLa

Itt egyszerűen a G2 végén van egy G1 Z minusz irányban, de ő X minuszba indult meg, hiszen látszik! egyszer már jó volt!

4um5b65d

Nem tudom, hogy másoknál is csinál e hülyeségeket, de nem fordulhat elő, hogy a számítógépeddel van gond ?
Vagy esetleg 2-3-szor nem szabályos módon kapcsoltad ki a Windows-t aztán most az tréfál meg ?

KoLa

Hát basszus! most hogy mondod aznap délelőtt 3x volt áramszünet! kettőt kibírt a szünetmentes de a harmadiba lemerült!!!
Utána újraindítottam a gépet de nem volt semmi panasza az XP-nek! lehet ez volt az intő jel?

4um5b65d

Ezt sokkal régebbi rossz leállás is okozhatja.

4um5b65d

Gépem bekapcsolva, vagy negyed órája. Semmit nem csinál csak várakozik.
Egyszer csak kiírja, hogy elfogy a virtuális memória.
Mitől fogyott el ? Miért nem 5 perccel előtte fogyott el?

KoLa

Futtassál valami víruskeresőt, a Winchester ledje villogott?

s7manbs8

Ezek a windows viselkedési hibák már-már annyira furcsák tudnak lenni néha, mint egy negyedik típusú találkozás... :)

s7manbs8

Én programozó létemre nem is értem, ennyi bit hogy működhet valameddig is jól. :)

wcsxp0uxa

Bár látom lapkás leszúró kést használsz , nekem a gyorsacél kést elnyomná az anyag oldal irányba.
Lenne forgácsolás szempontjából különbség ,a gömb  
elkészítésének iránya szempontjából ? Gondolok arra ,hogy egyenértékű -e az ha kívülről befelé ,vagy belülről kifelé készül.(a gömb varázslóhoz gyűjtöm az adatokat)A kis varázslóval (ha kész lesz a gömb rész) egy ilyen alkatrész leprogramozása ,program tesztelése kb 1 óra .(ha kész a műszaki rajz)

mxjj54gxi

A másik fórumon a télen jelentkezett egy figura, aki le tudja gyártani ezt, valami harmincezerre (vagy háromszázezer???) emlékszem, mint árra.
Ezzel foglalkozik, rendesen le lesz köszörülve, eddzve, meg ami kell.
Keress ott vissza, mert elérhetőség is volt.

mxjj54gxi

Valamelyik program folyatja a memóriát. Leallokálja, majd amikor fel kéne szabadítania, rosszul teszi, és bennmarad az allokáltból valamennyi. Ezt azonban nem lehet újra felhasználni, mert a rendszer foglaltnak hiszi.
Így fogy el a mem. Ócska szoftverek tipikus hibája, és még jó, ha nem teljes lefagyást eredményez.

4um5b65d

Kartársak !

Ki dolgozott már keményfém menetfúróval ?
Mik a tapasztalatok ?

hostya

Néhány alkalommal használtam aluhoz...
Acélhoz csak átmenő furatokhoz javaslom,a lényeg hogy irányváltáskor már ne forgácsoljon.