Hírek:

Tudnivalók a migrációval kapcsolatban:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a tag neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott tag a régi fórumon nyilatkozik hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
Ha a régi fórumon létező azonosító regisztrációja itt nem kerül jóváhagyásra, annak lehet oka ha a régi fórumon a nyilatkozat nem került elfogadásra. Ilyenkor nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozat elfogadása után a regisztráció jóvá lesz hagyva.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

rty42

Helyben elkezdesz válaszolni, kijelölöd az idézetet és másolod az idézetet (itt hozzászólni nem kell), majd a szaktopikban hozzászólásba bemásolod.
Az idézet fejléce az idézett hozzászólás eredeti helyére mutat majd.

Vagy lehet idézés nélkül csak linket is másolni: a kérdéses hozzászólás fejlécében a hozzászólás ideje egy link ami a hozzászólásra mutat, azt jobb gomb+hivatkozása másolása metódussal meg lehet jegyezni, majd máshol a kérdés mellé beszúrni (ami linknek látszik azt a fúrummotor automatikusan kattintható linkként jeleníti meg).

Arany János

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 14, 19:08Helyben elkezdesz válaszolni, kijelölöd az idézetet és másolod az idézetet (itt hozzászólni nem kell), majd a szaktopikban hozzászólásba bemásolod.
Az idézet fejléce az idézett hozzászólás eredeti helyére mutat majd.

Vagy lehet idézés nélkül csak linket is másolni: a kérdéses hozzászólás fejlécében a hozzászólás ideje egy link ami a hozzászólásra mutat, azt jobb gomb+hivatkozása másolása metódussal meg lehet jegyezni, majd máshol a kérdés mellé beszúrni (ami linknek látszik azt a fúrummotor automatikusan kattintható linkként jeleníti meg).
Köszönöm!
Kipróbálom!

Arany János

Akkor hajrá!

Az érdekelne, hogy a képen látható LPT kártya működik-e Linux CNC-vel?
https://hobbicncforum.hu/index.php?msg=499223

Vetesi75

Idézetet írta: Arany János Dátum 2025 május 14, 19:38Akkor hajrá!

Az érdekelne, hogy a képen látható LPT kártya működik-e Linux CNC-vel?
https://hobbicncforum.hu/index.php?msg=499223
Nem én árulom, de én ilyet használok a Linux-os esztergámon.

Arany János

Idézetet írta: Vetesi75 Dátum 2025 május 14, 19:48Nem én árulom, de én ilyet használok a Linux-os esztergámon.
Köszönöm!