Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Épp akartam írni, de nem tudtam a röhögéstől....[#nyes][#nyes][#nyes][#vigyor3][#vigyor3][#vigyor3]

4um5b65d

Köszönjük az infót....mindenesetre aranyos szerkezet. Nem láttam még ilyen picit...[#worship]

Szalai György

Gyűjtögetem az ilyen winyó mágneseket.
Kéne jó sok egyforma, ha van valakinek, és már nem tud mit kezdeni vele.

s7manbs8

Eddig nem gyűjtöttem, de ezután fogom én is, meg azokat az energia kicsapoló gépeket is ilyenekkel csinálják, ha jól láttam.

Szalai György

„energia kicsapoló” Az meg mi?
Én egyszerűen egy nagy átmérőjű, alacsony fordulatszámú, nagy nyomatékú motort szeretnék készíteni.
Semmi nullponti energia varázslat.

besirkyjh

31.9 X 7.8 X 2.9 mm 24db van de ez egy kissebb vagyonba került .( ahoz képest hogy mágnes ) BL-hez vettem . 459ft volt darabja .

Ha gondolod cserélhetünk .

s7manbs8

Olyat hogy lehet készíteni, sok mágnes kell hozzá ?

Szalai György

Köszönöm, nem gondolom.
Tönkrement tárolók bontásából származókra gondoltam, amiket akár magam bonthatnék ki.
Ha tucatjával hever egy telepen kidobva, akkor kéne egy-két vödörnyi.
Majd akad. Szerencsére nem tartanak örökké.

Szalai György

Ezzel lehetne nagyon egyszerű és dinamikus direkt hajtást készíteni, nagy emelkedésű orsóval és nagy felbontású encoderrel.

may47wb

Az ”egyszerű mezei” CF kártyákba is csináltak ilyet csak azt 1,8 inch-es tároló lemezzel szerelték. Ezt mobiltelefonokba is használják és 0,85 inch-es a tároló lemez mérete. Az egész kütyü pedig SD kártya méretű. Nem tudom, hogy mennyire zsákutca ez a technológia, de szerintem lesz ettől még kisebb méretű és nagyobb kapacitású is.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/Boncol%e1s/Viny%f3/000_0022_resize.JPG" border=0>

s7manbs8

Pár napja láttam a néhány száz atomból álló fogaskerekeket egy tv műsorban, lesz még ettől kisebb is biztos vinyó.

s7manbs8

Nekem meg AlNiCo mágnes kellene gitár pickup készítéséhez.

8uup9xs82

Ez maga a totalis zsakutca. A vilag az SSD fele halad. Viszont erhetnek engem iseglepetesek, ugyanezt hittem anno a DVD lemezrol, mert a megjelenesekor mar keszen volt a holografikus adattarolasra alkalmas oriasi adatsurusegu hordozhato lemez technologiaja. De a nagy gyartok erdekei miatt ezt elastak egy idore. Most meg itt van a takony cukrozasa, a blu ray. Nevetseges elorelepes, de a bargyu tomegek kajaljak;) Eladhato, penzt hoz, hat miert ne. Ha a memoriachipek gyartasi ara nem lenne ennyire a beka segge alatt, meg mindig vicces kor alaku adathordozokkal rohangalnank pendrive helyet.

D

43pbwjg8s

Jókor szólsz! Itt van vagy 5 halott winyó a dobozomban. LEhet egyszer megbontom Őket , kiszedem a mágnest és elküldöm.