Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Jó lesz!
Külön borítékokban, rejtett kamerával.
Hogy láthassuk a postások arcát, mikor próbálják letépni a borítékokat a biciklijükről.
Szerintem, leadná a tévéhíradó.
A Toshiba szelektáló gépük is berosálna tőle, az sicher.

000000000

Anno 3-4 éve amikor elkezdtek bejönni az SSD-k, én is azt hittem, hogy végleg vége a HDD-knek... de még ma is 10szerese a GB-onkénti egységára. Igaz lineárisan egy átlagos vinyónál másfél-kétszer gyorsabbak is lehetnek, tetszőleges hozzáférésnél pedig összehasonlíthatatlanul.

Van egy kb. 40db HDD-ből álló gyűjteményem ST-412-től a 15ezres SCSI vinyókig, majd teszek fel pár érdekes képet, ha nem felejtem el. :)

Van egy 10megás TEAC márkájú, amikor megkaptam, egy pohárnyi vizet öntöttem ki belőle... egy hétvége alatt úgy helyreraktam, hogy a mai napig bad-sector mentesen működik(ne). :D

s7manbs8

Köszönöm a linkeket, látszik hogy a mágnes témában otthon vagy.

Egy kettővel ki is tudom próbálni, hogy megfelelő e, ha jó a hangja aztán kell bele 6 db, vagy 5000Ft-nyi.

exvm7f6a

Haverom postázott már ilyen mágneseket.
Rendben megkapták, nem volt semmi probléma, bár vastagon becsomagolta.

may47wb

A 100-as hozzászólásom helyesbíteném. A CF (compact flash) kártya méretű microdrive-ba nem 1,8 hanem 1 inch-es tároló lemez van.

Szalai György

Pl. Két trafólemez között?

43pbwjg8s

Lehetnék szemtelen és kérhetnék egyet (valamelyikőtöktől)? Imádom a kuriozitásokat.
Ha valakinek esetleg kell, cserébe adok érte egy 8"-os VERBATIM floppy lemezt.
Az is eléggé kurriózum már mostanság.

may47wb

Ezt a picikét neked adom. Küldj egy címet és elküldöm postán.

KoLa

Most látom -" szintén zenész" ?
Én gitáron játszottam régebben , manapság már nincs idő rá ,elvette a munka az internet a számítógép a cnc.
De ha előveszem ...

000000000

ELEKTRON mágneses problémájára megoldás lehet még a CD meghajtó fókusztekercse mellől kiszedett picike mágnes is.
JÓ BONCOLÁST MINDENKINEK!

exvm7f6a

Buborékos fóliába, olyan vastagon hogy ne ragadjon fel a vasra.
Kicsit aggódtak ők is, hogy a posta kiszedi, de normál idő alatt megkapta.

s7manbs8

Gondolom azt is odaírhatnád, hogy az is autodidakta... mint én is sok mindenre, ez jellemző, aki mindenféle dolgokkal foglalkozik.

s7manbs8

Ez a CNC-zés félig meddig a zene miatt indult nálam.

KoLa

Autodidakta igen - bár volt 30 éve valaki az akkori Yugoszláviából és azt mondta hogy nem is így kell gitározni ! és lenyomta két akkorddal a felkelőnap házát:)))))