Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

wcsxp0uxa

Nekem is van egy ilyen neve nincs csavarnyúzom (24v).Június havába vettem egy Skilt ,dupla akksival(18v). Az Asist a Skil aksijával agyonveri a gyári konfigurációt ,minden számomra fontos paraméterbe .Fölöttébb elgondolkodtató....

000000000

meg nyomaték is el tünt a akkus furonál nem csak fordulat a pcs táprol valo probával!
az akku iszonyu áramot bir leadni az ilyen akkus furokal azért van bene nagy nyomaték nem csak az átétel miat....

Szalai György

Megkerestem.
http://www.electronicon.com/fileadmin/inhalte/pdfs/produkte/blindleistungskompensation/leistunskondensatoren/276_MKP_data_charts_engl_deut.pdf" TARGET=_fnew>ELECTRONICON MKP 276 típus volt.
29. lap alja. filling material
MKP276……………… resin, based on vegetable oil
„Kitöltő anyag. Növényi olaj.”
Kisebb veszélyt jelent mint egy adófelügyelő.

svejk

mxjj54gxi

Például:
http://www.rohsguide.com/rohs-categories.htm" TARGET=_fnew>rohs
De gugliban rengeteg találat feljön.
Valahol itt volt a fórumon az az oldal linkje, amin magyarul olvastam, de jellemzően azt most nem találom.

000000000

Szia!  

Köszönöm!!!

Antal Sándor

Sziasztok!
Leírom ide is mert a csevegőben elveszett a csapágyhézag téma közt  
Az adok-veszek topikban régebben árult valaki egy pneumatikus folyadék adagolót,ha jól emlékszem el is kelt.Pár éve én is építettem ilyen adagolót de a visszaszívás funkció (hogy ne cseppenjen ) nem igazán sikerült.Elkelne egy kis segítség,érdekelne hogy gyárilag ezt hogy oldják meg,esetleg lefényképezne valaki egy gyárit [#worship]

Teaway

Ha a táp lekapcsol, akkor nagyobbat kell használni. Amit én csináltam, az ha minden igaz 12V 14A. Ha teljesen feltekerem a nyomatékot, és lefogom a tokmányt, akkor lekapcsol a táp (tehát többen vesz fel, mint 14A). De amihez kellett, oda nagyon jó így is.

000000000

pctáp nem igazán nagy áram lökésekre van ki találva ezért is kapcsolgat le mert a pcnél ez  egy feltétlen szükséges nagyobb kár ne legyen!
persze egy iylen kéznél van egyböl ha kitermelésre kerül pctáp.....:)

Teaway

Ahogy mondod.  
Nem volt elfekvő akku-telepem, ez meg rögtön kéznél volt, így plusz pénzt se kellett költenem.

Rinaldo

Antal Sándor

Köszönöm!
Megpróbálok a képek alapján elindulni.

ra8nsmk6w

Van ott egy "érdekes" 3  csonkos mágnesszelep és a venturi cső. Úgy gondolom, hogy a visszaszivásért az a kör felel. Bár ilyen berendezésel még nem volt dolgom

Antal Sándor

Az adagolómat 3 csonkos (3/2 útváltó )  mágnesszeleppel oldottam meg,először csak úgy próbáltam hogy a mágnesszelep alaphelyzetben a bejövő levegőt zárja és az adagoló tartályt nyomás mentesíti (hülyén fogalmazva lefújja).
De ekkor állt elő az hogy a folyadék a súlyánál fogva igyekszik elhagyni az adagoló tartályt,csepeg.
Ekkor próbálkoztam a "lefújó" kimenetre venturi csöves megoldással visszaszívást eszközölni,ami nagyon nehezen szabályozható.
Vagy nem szív,vagy felkapja az anyagot és apró buborékokat szív mellé.
Ezután jött az ötlet a hűtőgép kompresszor mint vákuum szivattyú.
Ez már jobb de nem az igazi.lehet hogy csak egy rövidke pillanatra kellene vákuumot kapcsolnom rá valahogy,éppen csak ne cseppenjen.
Nem tudom hogy a NAGYOK hogy csinálják????

ra8nsmk6w

Végül is akkor úgyanúgy csináltad mint a linken lévő berendezésnél. Itt ugyan van az előlapon egy szabályzó szerv ami a tartást biztositja. Bizonyára ez a történet anyag és konzisztencia függő. A nagy igazság,hogy az ördög a részletekben rejlik