Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

Hárman!

Tudod már hogy vártam(vártuk) a ma délutánt?:)

Nem olyan vészes az!
200mm magas lábazat megy alájuk, ott...helyben.:)

KBalázs

Igen pont ilyent kibeleztem már, be volt rozsdálva sajnos, úgyhogy mindegy volt neki.. De a hengeres az más lehet, legalábbis szerintem. Ennél jobban azt se boncold, elég ennyire. Kivárom, köszi.

Csuhás

Engem érdekel. Szép munka!

svejk

A csatorna és az s.k. közti szűk helyre gondoltam.

000000000

Bizonyára izgalmas lehet egy gyári dolgokból összerakott, egyen szekrény. Amiből ha jól számolom, 12 egy tucat. [#nevetes1]
Jó lett volna még 3D -s videó is róluk.

s7manbs8

Hidd el, mikor 8000Ft az órabéred, nem olyan unalmas az. :)

000000000

Mert te óránként 8 ezerért nézegeted? [#nevetes1]

PSoft

Ott, valóban szűk a hely de...

A sorkapocs alatti 60x60-as vezetékcsatorna, bőven ad helyet a pár db. gyűjtőkábel kifejtésére/rendezésére.
Előnyös lett volna sorkapocsdöntő bakok használata,de...nem szerepelt a kiírásban!:(

000000000

törölve...
(egy másik modi)

Szalai György

Ó de kár, hogy nem terített (hanem csatorna telitett) huzalozás. Az kevésbé lenne praktikus, de jobban gyönyörködtet.
A gyönyörszerzés már nem fért bele a sukori költségkeretbe.  
[#nevetes1]
A tervezés esztétikus, minden katonás rendben sorakozik. [#worship]
Ez vezetékhosszra ritkán optimális, de gondolom most hanyagolható szempont.

(A hungarocell tömbbe (re) ültetett zöld nadrágos „eszköz” láthatóan jól végzi a dolgát.
Azért simléderes sapka és szemellenző nem ártana rá, nehogy másfelé is tekintgessen. Még meglát valami Séd-ben sulykoló pogány madonnát az ablakrács túloldalán, hosszan elkalandoznak a gondolatai, azután lehet hibát keresni.)

VighLajos

Szia Béla!
Gratulálok, nagyon szép munka!
Egyértelmű jelölések, élvezet ilyen szekrényben dolgozni!
[#worship][#taps]

000000000

.........

Mi lenne ha megpróbálnád saját magadat moderálni.
Okos gyerek vagy te menni fog.

mex

Te szerencsétlen... Úgy látom már csak erre telik.

b4nm7gjvr

Pl.  Én is kíváncsi vagyok, mert ez már egy mű!

Nagyon szép munka!  [#taps][#taps]

000000000

Bizonyára.
Valaki, vagy valakik megtervezték, az "alkatrészeket" legyártották. Lényegében másképpen össze sem lehetett rakni.
Fantázia sem igazán kellet hozzá.
Tényleg "komoly" teljesítmény a "kalapácsos" topikban. [#nyes][#nyes][#nyes][#taps]