Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

designr

Ennek törtrészét sem láttuk soha tőled,csak kritikát,ha nem tudsz hasonló produktumot felmutatni,kár kritizálni mert csak erősíted a róllad kialakult képet.
"máshogy össze sem lehetett rakni "vajmi keveset értessz hozzá ugy látom.

KBalázs

Az alkatrész gyártók marhára nem tudták miként lesz a végén. Szüleid se tudták mi leszel, ha tudták volna védekeztek volna...
Én is építettem vagy 8 éve egy nagyobbacska vezérlést (nagyfesz-trafók áramszabályozása, és szabályozott fázisjavítása), hát nem két nap alatt lett kész, nem kis munka.
http://kepfeltoltes.hu/151205/szab1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
http://kepfeltoltes.hu/151205/fazisj1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

VighLajos

Megnyugtatlak, össze lehet másképp is rakni, és az elektronok odatalálnak a helyükre.
Az olyan szerelést nevezik "hányadéknak".

KBalázs

Lemaradt a fázisjavítás...
http://kepfeltoltes.hu/151205/fazisj1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

VighLajos

Ja, és fantázia is kell hozzá.
Szerencsére egyik kollégámnak mindhárom megadatott:
Érti, mit szerel, van szépérzéke és fantáziája.

KBalázs

Na ilyen a hányadék, PSoft-hoz képest :) mivel én csak ugattam a témát (ma is).

VighLajos

Elnézését kérek KBalázstól, de ezt nevezik hányadéknak.
Az elektronok odatalálnak, biztosan jól is működik.
A másik véglet, mikor gyönyörű az egész, viszont nem működik. Ez "a rossz palacsintába csomagolva" szerelés.
Elhihetitek, 33 év atomerőműves gyakorlat alatt láttam néhány csodát.
Hidrogéntartalmú gázt akváriumi membránszivattyúval szerelte meg a kivitelező, aki egyúttal a tervező is volt. Babetta üzemanyagszűrőt rakott be a gázban esetleg előforduló szilárd szennyeződések kiszűrésére.
[#csodalk][#mf1]

VighLajos

KBalázs

Azért mutattam, mint ellenpéldát.

VighLajos

...egyszerre írtuk...
[#smile]

zvw8as45

Valamikor régen használtam " CSAK AKKOR KRITIZÁLJ - HA
TUDSZ JOBBAT ! " , most is aktuális .

000000000

Szerintem én nem hoztam szóba a szüleidet.
Szerintem nem illik.
Sajnálom, hogy a "modik" szépérzékét nem zavarta.
Gondolom, az se lesz probléma, ha én meg lekurvázom az anyádat. (miért lenne, hiszen én csak viszonoztam)
Ezen a fórumon a modik áldásával ez természetes.
Ha megfigyeled, nekem az alpáriságban is van stílusom.
Te meg nem vagy több, mint egy közönséges wc kefe. Igaz, arra is szükség van.

Nem lehetne olyan modikat ide rakni, akik legalább a kisegítő iskola alsóbb osztályait elvégezték?
Elvégre sokat nem rontana a színvonalon.
Ettől még tudnának totál hülyeségeket irkálni.
De talán valami minimális "etikett" azért csak ragadt rájuk.

Értem én, hogy pár [#kocsog] így a távolból erős, meg bátor, de azért a modik olvashatnának és nem csak írnának.

Szükségtelen törölni ezen hozzászólásomat, mert rögzítésre került.
Nem hinném én, hogy a pofátlanság a végtelenségig sportként űzhető.

Külön felhívnám a fórumgazda figyelmét, hogy az kötelessége a minimális emberi normák betartatása és a felelősség is az övé.

Nem valószínű, hogy az lesz a megoldás, hogy az én hozzászólásomat törli.

000000000

Ott a pont !
Többszörösen kirugdalt és visszakullogott senkiházitól még SOHA SEMMIT nem látunk, csak a FIKÁZÁST a LENÉZÉST a PÖKHENDI KIVAGYISÁGOT.
Miközben http://sgforum.hu/userinfo.php?azonosito=hobbycnc&uuserid=1402731446" TARGET=_fnew>EZT ÉS EMÍGY TÖLTÖTTE KI AZ ADATLAPJÁT
Ezt ki is emelném, IDÉZET "Nincsen szakmám. (amint kiderült, ez fontos infó) Jelenleg az általános iskola 2-3-4 osztályát végzem levelezőn."

Erre szokták azt mondani köszönjük emese :D

Csak tegye fel a soha el nem készülő HATALMAS HÍRVRÉSSEL beharangozott cnc akármijét az is szét lesz boncolva a hozzá méltó módon :D  

000000000

Fütyike, te most keversz engem valakivel.

000000000

Azért ha egy pl. egy buszvezető a műszakja végére éppen nem ütött el senkit, az legfeljebb csak elvégezte a munkáját.
Ezért még nagyon nem kell ünnepelni.