Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

000000000

Én még lemaradtam ott, hogy a tű hegyes a penge meg éles.
Mert ugyanis, él sík lapok találkozásakor keletkezik.
Nálunk ez a végeken még így van. [#nevetes1]

000000000

Akkor leszek bajban, ha holnaptól gombostűvel kell borotválkoznom.
Mert hogy éles. Már mit a gombostű.

Egy adott közösségben kétféleképpen lehet kitűnni.
Mondjuk, okosabb az illető a többinél. A fazon alkatilag akadályozott ebben.
De ő még is ki akar tűnni, mert mindenképpen különb akar lenni.
Hagyja az elfogadott normákat és önmagát adja.
Mondjuk az illető valójában egy "esőember". Csak eddig titkolta.

KoLa

[#eljen]
A 'dédipapó! annó dió likörrel vette be a gyógyszert amit kapott 91 éves korában , merthogy a pálinkát már nem bírta annyira!
Azelőtt nem szedett gyógyszert sohasem! meg is hótt' egy féléven belül...
Az öreg kemény volt nagyon, biciklivel járt Pestre , Kunhegyesről! na nem úgy szólóba! kosarakat vitt eladni, mivel kosárfonó volt egész életében! azt mondta "ha sokáig akartok élni vizet ne igyatok"
92 évig élt , de 91 évesen még megszökött a második emeletről, egy napra kocsmázni!!! estefelé találtuk meg a strand étterembe ott dalolászott!
Haja nem volt de rendszeresen járt fodrászhoz, a fodrász csajokat szórakoztatta , nagy dumás volt, és zenész is 'pikulán' játszott Ő szerinte!  én meg úgy láttam hogy klarinét az! " Na fúdd meg! ha tudod!" mondta,persze semmi hang nem jött ki belőle csak valami repedt fazék!Nevetett és elkezdte a bmoll skálát játszani, hogy ezt tudom-e a gitáron, na az még ment is de amit elkalandozott belőle az már zene volt!...
Bocsi hogy elkalandoztam a főtémától!

PSoft

A felsorolásból,melyik illik rád?
Mert az egyik,Te vagy!:)

PSoft

Főtéma??? [#nemtudom]

Melyik is az??? [#nevetes1][#nevetes1]

hostya

Hát ezaz..!

Mindkettő értelmetlen,és ennek ellenére mindenki érti.. :)
Furcsa módon, csak neked jutott eszedbe hogy meg kérdezd:"Hogy lehet egy pontnak éle? #1983"

KoLa

A tűnek a hegyét lefotózta már valaki? hány pixel?

hostya

Az attól függ milyen felbontásban készül(t) a fotó... :)

KoLa

Lehet hogy nem tudja a felbontás a tű hegyét?

hostya

PSoft

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/Varr%f3g%e9pt%fb/IMG_9857.JPG" TARGET=_fnew>Se fény,se állvány,és csak egy "varrógéptűt találtam.:((

000000000

Mivel én nem akarok kitűnni, nem kell egyik csoportba se tartoznom.

jani300

Ennek nincs is hegye :) Tompa:)

zozo

Megmértem, pont 500.000nm a hegyének a rádiusza -tehát kínai varrógép tű. [#wink]
A monitoromon kb. egyharmad pixel.  
Konklúzió, azért látom ilyen vacak minőségben[#nevetes1]

000000000

Mindenki érti?
Már megint a parttalan, semmit akarod bizonyítékul előrángatni?
A magafajta észre sem veszi már, hogy maga se hiszi, amit állít. Reflexszerűen MINDENKIBEN keresi önigazolását.