Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

Nemes Mihály

Sziasztok.

Már régen voltam itt fent, nem igazán találom hová lehetne beírni azt, hogy mit is szeretnék vásárolni, így hát ide írom le.  ;D  ;D

Keresek Labortápegységet    80V  20A  az sem baj ha dupla :)

Ha valakinek lenne, vagy tudnátok, hogy kit keressek ez ügyben azt megköszönném.

Üdv.
Mihály

D.Laci

Üdv. újra itt!

https://hobbicncforum.hu/index.php?board=59.0

Létrehozol magadnak egy új témát és oda felrakod, hogy mit keresel.

Idézetet írta: Nemes Mihály Dátum 2026 szeptember 15, 15:04Sziasztok.

Már régen voltam itt fent, nem igazán találom hová lehetne beírni azt, hogy mit is szeretnék vásárolni, így hát ide írom le.  ;D  ;D

Keresek Labortápegységet    80V  20A  az sem baj ha dupla :)

Ha valakinek lenne, vagy tudnátok, hogy kit keressek ez ügyben azt megköszönném.

Üdv.
Mihály

OlyFlyer

Idézetet írta: kmil Dátum 2026 szeptember 09, 17:55Azért nincs olyan nagy tolongás a kommenteknél. Az utolsó hozzászólás több, mint két hónapja volt. Nem agysebészet megfejteni.
Kíváncsi leszek most, hogy kierőszakoltad a kívánt topikot, mennyit írsz majd bele.

Semmi kierőszakolásról nincs szó. Kérdeztem, választ kaptam, megértettem, semmi problémám nincs.
Hogy menyit írnák az nem csak tőlem függ, mert monológ az unalmas. Ez sem agysebészet megérteni.

Most látom hogy a téma elindult. Nem is tudtam, de ma már nincs időm írni oda. Nem az én saját témám, remélem mások is fognak hozzászólni.