Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

gaben

Idézetet írta: kgl Dátum 2026 augusztus 22, 16:46Gratulálok, jól néz ki, bár szerintem kicsit világos és így minden azonnal látszani fog rajta. Én szórtam volna az utolsó rétegre még frissiben egy sötétebb pigmentet ez nagyon el tudja takarni a szennyeződéseket, port.

Nekem tetszik, illetve nálam a műhely mindig rendben van.
Amúgy ide ősztől a kocsi áll be, egy kis kosz nem zavar senkit.
Viszont most már legalább rendesen fel tudom mosni, ami havas idő esetén gyakran szükséges is.

OlyFlyer

Idézetet írta: gaben Dátum 2026 augusztus 22, 19:05Nekem tetszik, illetve nálam a műhely mindig rendben van.
Amúgy ide ősztől a kocsi áll be, egy kis kosz nem zavar senkit.
Viszont most már legalább rendesen fel tudom mosni, ami havas idő esetén gyakran szükséges is.

Nekem is tetszik. Könnyebb is takarítani mint a nyers beton padlót. Nem tudom hogy a garázs hogy van építve, de én egy lefolyó csatornát raktam volna közepére, mert ha bemész kocsival sok víz fog csöpögni, pláne havas időbe. 

OlyFlyer

Lehet kérni egy új téma címet? Van "Hagyományos forgácsológépek" téma, de nincs "Hagyományos (nem CNC) maró és fúrógép" téma.

Tudom hogy ennek a fórumnak a neve "Hobbi CNC fórum" de mivel más témák, nem csak CNC témák is vannak, nem lehetne indítani egy újat, aminek a neve lehetne "Hagyományos (nem CNC) maró és fúrógépek"? Vagy ezt a témát rajtam kívül senkit nem érdekel?